Anamaria Prodan, ipostaze sexy la piscină. Cum s-a fotografiat


Anamaria Prodan se bucură de temperaturile favorabile de afară și nu ezită să meargă la hoteluri de lux pentru a se relaxa alături de prietenii ei. Iată cum s-a afișat pe rețelele de socializare!


După divorțul de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan pare să treacă printr-o perioadă foarte bună. Ea nu doar că are afaceri înfloritoare, ci reușește să dedice timp propriilor sale plăceri. De exemplu, în ultima perioadă, pagina sa de Instagram a fost acaparată de imagini cu impresara într-un hotel de lux, alături de prietenii ei. În fotografii, se poate observa cum se distrează într-o piscină cu jacuzzi.

Anamaria Prodan a făcut furori pe Instagram atunci când s-a fotografiat, alături de prietena ei, ambele purtând costume de baie foarte sexy. Acestea au primit imediat un val de reacții pozitive de la oameni, toți impresionați de trupurile ca trase prin inel ale celor două.

Impresara a purtat un costum de baie negru, dintr-o singură piesă, care îi punea în evidență bustul generos și talia subțire. Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos.

Sursă foto: Anamaria Prodan/Instagram

  • Anamaria Prodan, ipostaze sexy la piscină. Cum s-a fotografiat

related posts

Modifică setările cookies