Anamaria Prodan, lipsită de inhbiții la 49 de ani. Și-a impresionat fanii cu ultima apariție în costum de baie


Anamaria Prodan este lipsită de inhbitii când vine vorba de aparițiile pe rețelele de socializare. Recent, femeia de afaceri, în vârstă de 49 de ani, a publicat o fotografie în costum de baie, într-o poziție mai mult decât îndrăzneață, atrăgând atenția fanilor.


Anamaria Prodan are trei copii și 49 de ani, însă reușește să se mențină într-o forma fizică de invidiat. Drept dovadă este ultima apariție a vedetei în costum de baie de pe rețelele de socializare, care a strâns în numai 14 ore peste 10.000 de aprecieri pe Instagram.

Îmbrăcată într-un costum de baie din două piese, alb, femeia de afaceri a pozat senzual pentru camera de luat vederi, la marginea unei piscine de lux din Dubai. Atât poziția provocatoare pe care a adoptat-o, cât și silueta fizică ca trasă prin inel, a atras imediat atenția urmăritorilor ei, care nu au ezitat să o complimenteze, spunandu-i cât este de sexy în secțiunea de comentarii.

Nicii bijuteriile extravagante ale vedetei nu au fost de ignorat. Este cunoscut faptul că Anamaria Prodan are o pasiune pentru bijuteriile de lux, la care nu renunță nici atunci când se află la piscină.

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

  • Anamaria Prodan, lipsită de inhbiții la 49 de ani. Și-a impresionat fanii cu ultima apariție în costum de baie

related posts

Modifică setările cookies