Anamaria Prodan mai dă o lovitură în afaceri! Și-a deschis agenție imobiliară și vinde case în Dubai


Anamaria Prodan și-a deschis agenție imobiliară! Impresara vrea să-i ferească pe românii care își doresc case de lux în Emirate de țepele imobiliare.


În ultima perioadă, tot mai muți români au început să investească în proprietăți în Dubai, pe motiv că sunt ieftine, mulți nu au fost feriți de țepele în imobiliare, astfel, Anamaria Prodan s-a gândit să vină în ajutorul românilor care doresc să achiziționeze proprietăți în Emirate, mai ales că, impresara a locuit ani buni în Dubai.

„Românii au fost păcăliți în Dubai de diferiți agenți imobiliari...Deoarece am locuit și locuiesc în Emirate, toți cunoscuții mă tot sunau că au fost pacăliți în Dubai de diferiți agenți imobiliari. Așa că am decis, alături de partenerul meu Gabriel Nicolaev, să deschidem o agenție în Dubai, cu sucursala în București pentru ca românii să meargă să vadă cu ochii lor despre ce este vorba, nu să-și dea economiile pe vorbele tuturor neaveniților, care se bucură la un comision de câteva mii de dolari și îi păcălesc pe toți. Eu vreau să-i feresc pe români de țepe!”, a povestit impresara, pentru Click!

Anamaria Prodan vrea să le sară în ajutor celor care au fost țepuiți în Dubai, precizând că cei care au făcut acest lucru trebuie să ajungă la închisoare.

„Românii nu-s proștii Pământului ca să fie păcaliți de toți neaveniții...Cineva trebuie să-i ajute și să le spună adevărul! Ce este foarte ieftin, costă la final foarte scump! Cydubai îi va ajuta pe toți să știe exact despre ce este vorba la fiecare investiție făcută. Și, important este ca agenția să astea mereu lângă cumpărător pentru orice probleme apar pe parcurs.

Aș vrea să ma sune toți cei ce au fost păcaliți, căci în Emirate se poate rezolva totul, iar cine a păcălit merge la închisoare ani grei. Avem divizie specială care se ocupă de așa ceva. Cu avocați și tot ce este nevoie pentru a arăta că românii nu-s proștii Pământului ca să fie păcaliți de toți neaveniții“, a mai spus vedeta, pentru sursa citată.

Sursă foto: Instagram 

  • Anamaria Prodan mai dă o lovitură în afaceri! Și-a deschis agenție imobiliară și vinde case în Dubai

related posts

Modifică setările cookies