Anamaria Prodan, mesaj cu subînțeles pentru Laurențiu Reghecampf: „Nu au nicio vină copiii, ei trebuie să rămână fraţi”


Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a ținut primele pagini ale ziarelor luni în șir, iar neînțelegerile dintre cei doi păreau că nu se vor rezolva niciodată, având în vedere scandalul pe care l-au avut. Acum, lucrurile s-au mai liniștit, iar impresara și fostul soț au ajuns, în sfârșit, la o relație civilizată.


Anamaria Prodan se numără printre cele mai cunoscute personalități din lumea showbiz-ului românesc, iar vestea că divorțează de Laurențiu Reghecampf a șocat pe toată lumea, având în vedere că aveau o căsnicie stabilă, dar și un copil, pe Bebeto.

În cadrul unui interviu acordat recent jurnaliștilor de la libertateapentrufemei.ro, Anamaria Prodan i-a cerut fostului partener ca Bebeto, băiatul lor, să își cunoască fratele vitreg, pe Liam, din relația antrenorului cu partenera sa, Corina Caciuc.

„Eu am cerut asta și mi se pare normal să se întâmple, pentru că nu au nici o vină copiii care se nasc, ei trebuie să rămână frați. Faptul că nu s-a putut până acum este doar decizia fostului meu soț. Probabil, în ani se va maturiza. Știi ce se întâmplă, când ajungi în poziția să ierți, atunci într-adevăr ești omul lui Dumnezeu. Atunci poți spune că Dumnezeu te iubește. În continuare am să spun, acești copii nu au nici o vină, ei trebuie să stea împreună. La fel cum l-am adus în familia noastră pe Luca, primul copil al fostului meu soț. El știe că orice s-ar întâmpla pe pământul ăsta, el este acasă, a declarat Anamaria Prodan pentru Libertatea pentru femei.

Mai mult decât atât, impresara a dezvăluit că ușa casei sale va rămâne mereu deschisă pentru fostul său soț, dar și că îi dorește să aibă cât mai mulți copii „pentru că ăsta e cel mai frumos lucru pe care Dumnezeu ți-l poate da”.

Ușa casei mele este ușa casei lui. Și orice i s-ar întâmpla pe pământul ăsta, cumva fac moarte de om pentru el, ca nimeni să nu-l atingă. Cât despre actualii, viitorii copii ai fostului meu soț, să-i dea Dumnezeu să aibă cât mai mulți, pentru că ăsta e cel mai frumos lucru pe care Dumnezeu ți-l poate da. Ei merită să se cunoască între ei. La noi n-a existat că ăla e frate vitreg, la noi toți copiii au fost la fel. Repet, copiii nu au nici o vină”, a mai spus impresara pentru sursa menționată mai sus.

Foto: Anamaria Prodan/Instagram

  • Anamaria Prodan, mesaj cu subînțeles pentru Laurențiu Reghecampf: „Nu au nicio vină copiii, ei trebuie să rămână fraţi”

related posts

Modifică setările cookies