Anamaria Prodan, mesaj pentru Laurențiu Reghecampf: „L-am rugat și o repet”


După o relație care a durat aproape 15 ani, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit cu scandal și, chiar dacă fiecare a plecat pe drumul lui, certurile dintre ei au continuat prin intermediul presei.


Dacă, inițial, și-au aruncat cuvinte dure și chiar s-au bătut în plină stradă, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf păreau că, până la urmă, au îngropat securea războiului, mai ales după ce sexy-impresara a început să afirme în presă că, de dragul copilului pe care îl au împreună, îl așteaptă acasă pe fostul ei soț.

Potrivit celor de la Click, relația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este însă tensionată în continuare, deoarece între ei există mai multe procese pe rol.

„Nu știu nimic. Avocații mei se ocupă de tot. Eu nu mai am ce să vorbesc despre acest subiect din respect pentru societate și pentru copiii mei, în primul rând. Speram ca fostul meu soț și tatăl copilului meu să înțeleagă că le face rău cumplit copiilor și să închidă aceste procese interminabile, pe care nu eu le-am deschis. Nu i-am cerut eu pensie alimentară, doar el a fost cel care a deschis proces să stabilească judecătorii ce bani să-i dea băiatului lui. Nu eu am cerut program de vizită, pentru că ușa casei noastre este deschisă pentru el non-stop, ci el a cerut ca judecătorii să stabilească un program de vizită, pe care oricum nu poate să-l onoreze și nu a reușit niciodată. Deci, l-am rugat și o repet să închidem aceste procese, căci nu fac cinste nici lui, nici mie și nici copiilor! Chiar, mai mult, eu mi-am cerut scuze în numele meu, al lui Reghecampf și al familiei pentru tot ceea ce s-a întâmplat! Fiecare este pe drumul lui fericit și asta înseamnă final de probleme pentru toată lumea. Oamenii fericiți și împliniți nu au timp de procese. Eu una nu am”, a spus Anamaria Prodan pentru sursa citată.

  • Anamaria Prodan, mesaj pentru Laurențiu Reghecampf: „L-am rugat și o repet”

related posts

Modifică setările cookies