Anamaria Prodan, mesaj tranșant adresat celor care nu o suportă


Anamaria Prodan este sigură că „o parte din oameni” nu o suportă, însă are o explicație pentru aversiunea lor. Impresara de fotbal le-a transmis un mesaj personalizat, pigmentat cu câteva fotografii incitante.


Nu știm dacă își vor schimba părerea despre ea după această postare, însă cei care nu o suportă au primit de la Anamaria Prodan un mesaj cât se poate de tăios, replică la antipatia lor. Antreprenoarea, care va împlini 50 de ani pe 17 decembrie, a postat o serie de fotografii incitante, la limita indecenței, în care a arătat mai mult decât ar fi fost cazul în acest context.

Îmbrăcată în costum de baie, impresara s-a lăsat fotografiată într-o piscină infinity, în mijlocul unui peisaj mirific. 

Cu aceste imagini a ținut să le transmită contestatarilor săi că știe de ce nu o simpatizează.

Aveți idee de ce nu mă suportă o parte din oameni? Vă spun eu de ce! Căci forța și puterea mea le amintește (sic!) mereu de slăbiciunile și micimea lor”, a scris vedeta.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Admiratorii ei virtuali sunt de acord că „oamenii slabi sunt măcinați de ură și invidie”, dar și că „strălucirea ta nu ți-o poate lua nimeni”.

Fotografiile au fost realizate în piscina unui complex hotelier de lux din Elveția, situat pe malul lacului Lucerna, din Alpii Elvețieni. Aici, o noapte de cazare pornește de la prețul de 3.850 de lei, rezervată online pe platformele de booking specializate.

Anamaria Prodan a divorțat recent, în mod oficial, de Laurențiu Reghecampf și a hotărât să păstreze numele acestuia. Decizia vine în ciuda solicitării acestuia de a renunța la numele de familie pe care l-a primit în urma căsătoriei. Anamaria Prodan a avut o reacție vehementă când a auzit de demersul în instanță al fostului soț.

Fotografii: @anamariaprodanreghecampf

Vezi și VIDEO:

  • Anamaria Prodan, mesaj tranșant adresat celor care nu o suportă

related posts

Modifică setările cookies