Anamaria Prodan, noi acuzații la adresa lui Laurențiu Reghecampf: „Lovești omul care ți-a dăruit un copil”


A trecut mai bine de o săptămână de când Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au bătut în plină stradă, însă scandalul dintre cei doi are în continuare ecouri.


Chiar dacă inițial, imediat după bătaie, Anamaria Prodan a afirmat că nu va mai face nicio declarație despre fostul ei soț sau despre noua lui familie, iată că impresara s-a ținut de cuvânt pentru puțin timp, iar după doar câteva zile l-a atacat din nou pe Laurențiu Reghecampf.

Potrivit celor de la Playtech, săptămâna trecută Anamaria Prodan l-a acuzat pe Laurențiu Reghecampf că nu i-a adus niciodată vreun cadou lui Bebeto (Laurențiu Reghecamp jr.), băiatul pe care cei doi îl au împreună.

„După atâta vreme, vii să-ţi vezi copilul şi stai cu el 20 de secunde… Dar nu vii cu un pokemon, niciodată cu nimic şi acum vrei copilul. Vrei să sară copilul la tine în braţe când îi înjuri mama, îi ameninţi mama cu moartea. Tu lovești omul care ți-a dăruit un copil și te-a ajutat să îți construiești cariera. Eu sunt calmă, vreau doar să să găsesc o variantă, să divorţăm, să închidem absolut tot fără să anunţăm presa, fără să ştie nimeni pe pământ. S-a terminat tot! Dacă mai prelungim și vorbim, îi va fi rău copilului. Este plin de răutate”, ar fi spus Anamaria Prodan.

Vezi și: De ce să nu te căsătorești anul ăsta!

  • Anamaria Prodan, noi acuzații la adresa lui Laurențiu Reghecampf: „Lovești omul care ți-a dăruit un copil”

related posts

Modifică setările cookies