Anamaria Prodan, postare în stilul lui Kim Kardashian: a pozat doar într-o pereche de tanga “invizibili” pe balcon


Anamaria Prodan și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare cu o postare îndrăzneață, în stilul lui Kim Kardashian.

Tag-uri: #Anamaria Prodan

Impresara, care mai nou a devenit și actriță, demonstrează că se descurcă de minune și în ipostaza de fotomodel. Aceasta a pozat, lipsită de inhibiții, doar într-o pereche de tanga de abia sesizabili, pe balcon. Imaginea din Cluj face senzație pe rețelele de scocializare.

“Corpul vostru dezbrăcat trebuie atins doar de cel ce se îndrăgostește de sufletul vostru dezgolit”, a scris Anamaria Prodan.

 

Vedeta și-a etalat cu mândrie corpul și multiplele tatuaje. De curând, aceasta s-a declarant mulțumită de felul în care arata la 50 de ani. “Și slabă, și frumoasă, că să muriți voi de ciudă, graselor și urâtelor, care ar trebui să puneți mâna, la 20-25-30 de ani,  să slăbiți și să aveți grijă de voi să ararăți și voi așa la 50 de ani. Mă rog pentru voi că în spatele calculatorului e ușor să scrii”, a spus Anamaria Prodan într-un video pe Instagram.

Impresara a dezvăluit că a intrat și în lumea actoriei. Aceasta a primit ocazia de a juca rolul principal în pelicula "Complotul bonelor", regizată de Iura Luncașu și a început deja filmările la Cluj.

Întrebată de cei de la Playsport despre acest nou proiect, Anamaria Prodan a oferit detalii despre colaborarea cu regizorul Iură Luncașu, arătându-se foarte mulțumită.

„Actriță…. Ce frumos. Așa se închide un cerc frumos al vieții mele. Asta îmi trebuia în portofoliu, un film. Și am avut norocul să-l întâlnesc pe Iură Luncașu. A avut atât de mare încredere în mine, încât mi-a oferit rolul principal din această minunată comedie. Sunt un om bun, profesionist și mă bucur pentru că reușesc să atrag lângă mine oameni minunați. Profesioniști desăvârșiți. Le mulțumesc și vă promit distracție pe cinste alături de noi în Complotul Bonelor".

  • Anamaria Prodan, postare în stilul lui Kim Kardashian: a pozat doar într-o pereche de tanga “invizibili” pe balcon

related posts

Modifică setările cookies