Anamaria Prodan, reacție după ce Shakira a scos piesa în care îl atacă pe Pique


Anamaria Prodan este una dintre cele mai cunoscute persoane publice din România. Aceasta are o carieră de invidiat într-o industrie în care se găsesc predominant bărbații: cea a sportului. Dacă din punct de vedere profesional aceasta a avut parte de multe reușite, în viața sentimentală a întâmpinat mai multe greutăți. 


Anamaria Prodan a fost căsătorită cu Laurențiu Reghecampf, alături de care are și un fiu - Bebeto. Deși de-a lungul timpului cei doi au fost protagoniștii mai multor zvonuri referitoare la infidelitatea în cuplu, abia anul trecut s-au dat cărțile pe față. Impresara și partenerul ei de viață au pus stop relației după ce antrenorul de fotbal a început o aventură cu Corina Caciuc, femeia care ulterior i-a oferit un copil.

După ce a fost părăsită pentru o altă femeie, Anamaria Prodan a ieșit de nenumărate ori în spațiul public și l-a atacat pe fostul ei soț. Ba mai mult decât atât, aceștia au fost protagoniștii unei bătăi în stradă, care a stârnit imediat reacții în mediul online. 

Pe cealaltă parte a globului, Shakira și Pique au trăit o poveste asemănătoare, celebra artistă fiind înșelată de fostul fotbalist. La doar două luni de la despărțire, cântăreața a lansat o melodie în care îl atacă pe acesta, dar și pe actuala lui iubită, Clara Chia. 

Ulterior, Anamaria Prodan a ascultat melodia și nu s-a putut abține! Aceasta s-a regăsit atât de mult în piesă încât a dorit să o posteze pe rețelele de socializare. Astfel, pe InstaStory, impresara a publicat o strofă din melodie, tradusă în limba română:

'E o linie subțire între dragoste și ură/ Nu te mai întoarce aici, crede-mă/ Fără resentimente dragă/ Îți doresc noroc cu așa zisa mea înlocuitoare/Nici măcar nu știu ce s-a întâmplat/ Te comporți atât de ciudat/Încât nici nu te recunosc/ Valorez cât două de 22 de ani/Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo/ Ai schimbat un Rolex cu un Casio/ Ești prea agitat…Mai ușor/ Atât de mult timp la sală/ Dar poate ar trebui să îți antrenezi și creierul un pic…', sunt cuvintele pe care Anamaria Prodan le-a tradus în story-ul său de pe Instagram, urmat de mai multe emoji-uri care zâmbesc.

Sursă foto: Anamaria Prodan/Instagram, Arhivă Perfecte

  • Anamaria Prodan, reacție după ce Shakira a scos piesa în care îl atacă pe Pique

related posts

Modifică setările cookies