Anamaria Prodan s-a comparat cu mama lui Elon Musk: “Asemănările dintre mine și MAYE sunt uluitoare”


Anamaria Prodan este încântată de vizita în România a lui Maye Musk, mama celebrului Elon Musk. Aceasta va veni la București în ianuarie 2023 ca să își promoveze cartea ”O femeie își face un plan: Sfaturi pentru o viață plină de aventură, frumusețe și succes".


Anamaria Prodan și-a manifestat încântarea într-o postare de pe Instagram, spunându-le fanilor ei că și ea va fi prezentă la evenimentul de la Sala Palatului, unde le va vorbi femeilor despre “demnitate, mândrie, succes, educație și muncă împinsă la extrem”.

Sursa foto: GETTY IMAGES

Impresara spune că asemănările dintre ea și Maye Musk sunt “uluitoare”.

“Maye Musk va veni pentru prima oară în România. Un eveniment unic în care va povesti cum e să crești trei copii singură, cum unul dintre copii devine cel mai bogat om al Planetei. Asemănările dintre mine și MAYE sunt uluitoare și mă rog la Dumnezeu ca cele 3 comori ale mele să calce pe urmele copiilor domniei sale! Un eveniment organizat de Adrian Thiess, omul drag mie pe care-l consider parte din Familia mea, omul care a adus în România cei mai puternici oameni ai Planetei! Pe data de 26 Ianuarie la Sala Palatului sunt mândra să stau alături de această femeie puternică și să vorbim în fața femeilor din România despre demnitate, mândrie, succes, educație și muncă împinsă la extrem față de copii și familie și față de VIAȚA!”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Vezi si: Maye, mama lui Elon Musk, atracția principală la un eveniment de fashion din Qatar

  • Anamaria Prodan s-a comparat cu mama lui Elon Musk: “Asemănările dintre mine și MAYE sunt uluitoare”

related posts

Modifică setările cookies