Anamaria Prodan și Dani Mocanu, față în față pe TikTok: „M-a omorât!”


De-a lungul timpului Dani Mocanu și-a exprimat aprecierea față de Anamaria Prodan atât pe TikTok, cât și pe YouTube. Imediat după divorțul impresarei, manelistul a lansat o piesă pe care i-a dedicat-o special. Cu toate acestea, până de curând cei doi nu au avut ocazia să vorbească față în față. 


Dani Mocanu a spus în nenumărate rânduri că este atras de Anamaria Prodan, impresara care face furori în România. Deși a declarat atât pe rețelele de socializare, cât și pe YouTube că îi poartă o dragoste profundă, cele două personalități nu au avut ocazia să discute față în față până în acest moment. 

Acum însă, lucrurile au luat o cu totul altă întorsătură! Anamaria Prodan, alături de Andreea Tonciu au intrat live pe TikTok într-un meci cu Dani Mocanu. Deși comunitatea manelistului este extrem de solidă, se pare că impresara l-a întrecut în aprecieri. Aceasta a primit de-a lungul clipului video mai multe cadouri și donații generoase de la urmăritorii săi. Ba mai mult, la un moment dat fina femeii de afaceri a avut o reacție neașteptată deoarece un internaut a oferit o donație sub formă de Univers în valoare de 1626.95 RON. 

@florinrusu7 #anamariaprodan #danimocanu #5pasidebine #tiktok #viral ♬ sunet original - Florin Rusu

Schimbul de replici dintre ei a dat de înțeles că, deși nu au avut prea multe ocazii să discute, există o prietenie strânsă și o apreciere reciprocă:

„Cine suntem noi? Ia hai! Țipă Andreea că am primit TikTok Univers. Trebuie să îl batem pe Dani rău de tot, ce trebuie să facem?”, a spus Anamaria Prodan.

Dani Mocanu nu a ezitat și i-a răspuns imediat: „Ce să mă mai bați că m-ai omorât! Nu vezi ce punctaj ai?”

@florinrusu7 #anamariaprodan #danimocanu #andreeatonciu #5pasidebine #tiktok #viral ♬ sunet original - Florin Rusu

Într-o altă secvență a live-ului, Andreea Tonciu susține că și-ar dori să cânte. Imediat cum a auzit acest lucru, Dani Mocanu le-a adresat o invitație celor două:

„Ia-o pe fina și veniți la mine acasă! Vorbesc foarte serios. Vii aici și facem ceva tare. Am o rugăminte! Să o susțineți în forță pe Anamaria pentru că merită. Pe bune! E plăcerea mea, e singura persoană la care nu mă pot oftica, la altcineva mă oftic rău de tot”, a spus Dani Mocanu. 

Sursă foto: Anamaria Prodan/Instagram, Dani Mocanu/Facebook

  • Anamaria Prodan și Dani Mocanu, față în față pe TikTok: „M-a omorât!”

related posts

Modifică setările cookies