Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, reacţii după scandalul provocat de Luca! Tânărul a fost acuzat de antisemitism


Luca Reghecampf, în vârstă de 22 de ani, ar putea ajunge în spatele gratiilor după ce a făcut o serie de comentarii antisemite pe Twitter, în urma unui episod sângeros din Cisiordania.


Fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf se află în centrul unui scandal de proporții! Tânărul a făcut o serie de afirmații agresive la adresa evreilor, asta după un episod sângeros care a avut loc în teatrul de război din Cisiordania.

Potrivit jurnaliștilor de la algemeiner.com, Luca Reghecampf a postat în mediul online un mesaj conform căruia Israelul „merită distrus într-o cameră de gazare”. Reacția tânărului a venit la scurt timp după tragediile din Cisiordania, atunci când doi israelieni ar fi fost împuşcaţi de către un palestinian.

Fiul lui Reghecampf și-a suspendat contul, dar grupul StopAntisemitism făcuseră o captură cu afirmația revoltătoare a tânărului.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au reacționat

Surpins și revoltat din cauza afirmațiilor făcute de fiul său, Laurențiu Reghecampf a avut și o primă reacție. Antrenorul a trimis un mesaj dur la adresa tânărului.

„1. Nu am avut cunoştinţă şi nu încurajez în absolut niciun mod transmiterea în spatiul public a unor astfel de afirmaţii care sunt nu numai profund jignitoare la adresa unui întreg popor, dar sunt şi de natură să creeze amintiri extrem de dureroase pentru toţi cei care au trecut prin coşmarul Holocaustului.

2. Deşi fiul meu este major şi pe deplin responsabil pentru absolut toate faptele sale, am luat legătura cu el în cursul zilei de astăzi şi i-am explicat gravitatea unei astfel de afirmaţii. Precum şi consecinţele chiar şi legale pe care le presupune diseminarea în spaţiul public a unei astfel de afirmaţii.

3. Cred că în urma discuţiei purtate, acesta a înţea les semnificaţia profund negativă a afirmaţiei sale. Îşi cere scuze sincer pentru toate efectele negative ale acesteia.

4. Recunosc că am fost absolut surprins de mesajul transmis de fiul meu major în spaţiul public. Cu atât mai mult cu cât nasul lui de botez este un cetăţean israelian, de religie mozaică. Care i-a povestit, în mai multe rânduri, impactul ororilor Holocaustului asupra poporului evreu”, a fost mesajul lui Laurențiu Reghecampf.

Pe de cealaltă parte, Anamaria Prodan a acordat un interviu pentru click.ro susținând că tânărul este „extrem de bun” și că nu știe ce s-a întâmplat în momentul în care a făcut comentariul respectiv.

„Luca este un copil incredibil de bun. Nu știu ce s-a întâmplat. Stă cu tatăl lui, nu cu noi de câțiva ani. Îmi cer scuze pentru tot în numele lui și, în sufletul meu, știu că Luca nu a vrut să spuna așa ceva, căci nașul meu este isreaelian și este un om de toată isprava.

Este penibil să încerce cineva să comenteze așa ceva, da Luca, pe care eu și copiii mei îl cunoaștem, nu este băiatul care a scris așa ceva … poporul israelian este poporul lui Dumnezeu!”, a mărturisit impresara.

Foto: Instagram

  • Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, reacţii după scandalul provocat de Luca! Tânărul a fost acuzat de antisemitism

related posts

Modifică setările cookies