Anca Serea este mama a șase copii și este tare mândră de familia pe care a clădit-o alături de Adi Sînă.

Acum, fosta prezentatoare TV experimentează o nouă etapă din viața ei, aceea de „soacră”, căci fiul ei cel mare, David, are deja o iubită.

Ce spune Ana Serea despre relația fiului ei

Fiul Ancăi Serea are o relație de lungă durată, astfel că iubita lui face deja parte din familie.

Vedeta a dezvăluit că se bucură pentru fericirea și iubirea pe care le trăiește David, mai ales că a găsit rapid și persoana potrivită, astfel, Anca le dorește să fie cât mai mult împreună.

”Eu sunt foarte mândră de ei și de relația lor, au o relație frumoasă, o relație normală pentru vârsta lor, cred că David este un băiat extrem de norocos că și-a găsit o parteneră pe măsură, le doresc să fie fericiți și sănătoși și mă bucur că s-au găsit unul cu celălalt.

Eu mi-aș dori să rămână împreună cât mai mult timp, dacă nu chiar pentru toată viața”, a mai spus Anca Serea, conform Spynews.ro.

Aceasta a mai spus că este tare mândră de maturitatea de care dau dovadă tinerii îndrăgostiți.

”Sunt de mult timp împreună, ne-am cunoscut, o cunosc, ne cunoaștem, petrec foarte timp cu noi, au și un cățel foarte frumos pe care îl iubesc foarte mult, au grijă și de noi, vin și îi iau și pe ăștia mici, fac drumeții împreună, au activitate”, a mai spus fosta prezentatoare.

Sursă foto: Instagram