Anca Serea și Adrian Sînă celebrează 8 ani de la cununia religioasă. Ce mesaj i-a transmis artistul soției sale, în online


Anca Serea și Adrian Sînă au împlinit opt ani de căsnicie. Mesajul emoționant pe care artistul l-a postat în mediul online, cu puțin timp în urmă.


Adrian Sînă și Anca Serea formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună patru copii.

Este bine cunoscut faptul că Anca Serea mai are doi copii dintr-un mariaj anterior. Adrian și Anca au o familie frumoasă, iar cei șase copii le umple viața de fericire.

Astăzi, artistul și scumpa lui soție celebrează opt ani de la momentul în care și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. 

Încă de dimineață, Adrian Sînă a postat, pe Instagram, o mesaj emoționant, cu ocazia aniversării a opt ani de la momentul în care el și Anca Serea au spus „DA” în fața lui Dumnezeu.

Artistul a mărturisit că este norocos să îi fie alături soției sale în fiecare zi.

„La 8 ani de la ziua în care ne-am unit destinele, încă mă simt norocos să fiu alături de tine, să te iubesc și să te admir în fiecare zi. Mulțumesc pentru fiecare moment minunat și pentru tot ce am construit împreună. Te iubesc! @anca_sina_serea”, este mesajul postat de Adrian Sînă în online.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adrian Sina (@adriansina)

Sursă foto: Instagram

  • Anca Serea și Adrian Sînă celebrează 8 ani de la cununia religioasă. Ce mesaj i-a transmis artistul soției sale, în online

related posts

Modifică setările cookies