Andra, așa cum rar se lasă fotografiată. Cum arată vedeta fără machiaj, în ținută sport


Andra este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, iar fanii sunt mereu atenți la felul în care arată, la postările de pe conturile de socializare.


Recent, vedeta a publicat pe Instagram o imagine în care apare complet nemachiată, într-o ținută sport, cu o sticlă de apă în mână, semn că are grijă de siluetă chiar și în această perioadă când accesul în sălile de sport se face cu restricții. Vedeta preferă să se antreneze în curtea casei, iar Eva și David, sunt cei acre o susțin și cu această activitate.

"Eva și David, antrenorii mei, zic că o să obțin pătrățele.???? Cred că se referă la pătrățele de ciocolată!", a scris vedeta în descrierea imaginii.

Cei care o urmăresc pe artistă pe Instagram au complimentat-o pentru felul în care arată, iar cei mai mulți s-au arătat interesați de un antrenament cu ea. Cine știe, totul se poate în era internetului.

Presa a scris de curând că Andra este din nou însărcinată, așa că artista le-a răspuns chiar ea fanilor care o rugau cu insistență să confirme sau să infirme informația: „Se zice că prin simpatie sau prea multă dragoste te îngrași pentru persoana iubită. Așa că nu mai mânca, măi, omule, că te îngrași și zic oamenii ăștia că sunt gravidă”, a spus Andra pe contul ei de Instagram.

Sursă foto: Instagram

  • Andra, așa cum rar se lasă fotografiată. Cum arată vedeta fără machiaj, în ținută sport

related posts

Modifică setările cookies