Andra, într-o rochie de vară superbă. Cum au reacționat fanele când au văzut-o


Ca orice artist în perioada pandemiei de coronavirus, Andra a luat o pauză de la concerte, dar ține legătura cu fanii săi pe rețelele de socializare.


Cântăreața le-a mărturisit admiratorilor că este cu gândul la spectacolele sale, cărora le duce lipsa. „Cu gândul la zilele în care ne vom revedea la concerte și grijile de acum vor fi uitate!”, a scris Andra pe Instagram.

Artista și-a impresionat fanele cu un look summer chic. Aceasta a pozat într-o rochie multicoloră, pentru care a primit o mulțime de complimente.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cu gândul la zilele în care ne vom revedea la concerte și grijile de acum vor fi uitate! ♥️

O postare distribuită de Andra (@andra) pe

“Ești cea mai frumoasă!”, “Ești superbă și abia aștept să reîncepi concertele. Îmi este dor să te vedem pe scenă. Îmi place mult poza asta “, i-au scris fanele.

 Andra a petrecut ultimele luni împreună cu cei mici acasă. „Andra e acasă cu copiii, fac teme online, e colegă cu David la scoală și cu Eva la grădiniță. Nu e ușor deloc. E bine că petrecem foarte mult timp împreună. Noi nu ne-am certat absolut deloc, singurele discuții au fost legate de lecțiile online”, a povestit Cătălin Măruță despre timpul petrecut de Andra în carantină.

  • Andra, într-o rochie de vară superbă. Cum au reacționat fanele când au văzut-o

related posts

Modifică setările cookies