Andreea Bănică, anunț neașteptat după 15 ani de căsnicie cu Lucian Mitrea! De ce nu mai poartă cei doi verighetele


Recent, Andreea Bănică și partenerul său de viață, Luacian Mitrea, au împlinit 15 ani de căsnicie! Cântăreața a făcut un anunț cu această ocazie, iar fanii au aflat motivul pentru care cei doi nu mai poartă verighetele.


S-au cunoscut în urmă cu aproape două decenii, iar acum au sărbătorit 15 ani de căsnicie. Andreea Bănică și Lucian Mitrea formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc, sunt fericiți, se iubesc nespus și au o familie superbă.

Miercuri, 21 iunie, fosta membră a trupei Blondy a făcut un anunț important pe rețelele de socializare, cu ocazia aniversării a 15 ani de căsnicie cu Lucian Mitrea. Din mesajul postat de vedetă s-a aflat și răspunsul unui detaliu misterios din culisele mariajului celor doi - de ce nu mai poartă verighetele. (Vezi în galeria de mai jos cum s-au fotografiat cei doi în ziua cea mare)

„La mulți ani iubite! Facem 15 ani de căsnicie chiar azi de ziua mea, ideea ta să ne cununăm azi. Între timp tu pierdut verigheta, mie mi-a rămas mică. ‘Da`, noi ne potrivim, fiindcă ne iubim, da, da…!’.

Îmi aduc aminte rochia cyclamen și cămașă ta roz, dar și mașina sport cu care m-ai dus la Constanța după cununie, fix la un concert, cu viteza luminii! M-am fript la picior. Ăștia suntem noi. La mulți ani nouă, mie! Viață lungă și iubire îmi doresc”, a fost mesajul transmis de Andreea Bănică.

Sursă foto: Instagram

  • Andreea Bănică, anunț neașteptat după 15 ani de căsnicie cu Lucian Mitrea! De ce nu mai poartă cei doi verighetele

related posts

Modifică setările cookies