Andreea Bănică, criticată de fani după ce a apărut cu sutienul la vedere: "Ți-ar sta mult mai bine să-ți acoperi sânii"


Andreea Bănică a stârnit o polemică pe rețelele sociale după ce a apărut cu decolteul la vedere. Artista s-a filmat în oglindă, într-un sacou supradimensionat și și-a expus sânii într-un sutien transparent. Iată cum au reacționat fanii!

Tag-uri: #Andreea Banica

Andreea Bănică se numără printre vedetele din România care nu ezită să-și expună corpul în ținute îndrăznețe. Confortabilă în propria piele, cântăreața optează mereu fie pentru rochițe scurte, fie pentru decolteuri abisale, fără să-i pese de părerile celor din jur.

Recent, aceasta a publicat pe Instagram un clip filmat în oglindă, care a stârnit tot felul de reacții contradictorii, prin prisma ținutei purtate. Deși ținuta în sine, formată dintr-un sacou supradimensionat și o pereche de pantaloni, nu este deloc scandaloasă, piesa centrală, -un sutien roz cu dantelă, i-a făcut pe fanii Andreei să o certe pentru modul în care își expune corpul.

"Dacă ești atât de pasionată să ți arați părțile corpului oarecum dezgolite, de ce nu apari pe site-urile de profil?", "Serios Andreea ți-ar fi stat mult mai bine să-ți acoperi sânii ...ești frumoasă așa... fără să te afirmi, sânii trebuie să-i vadă doar soțul tău.. Lasă-te acoperită, lumea te remarcă fără să-ți devalui trupul ...Prin simplitate și fără extravaganțe ești foarte frumoasă", au fost câteva dintre comentariile negative.

Pe de altă parte, au existat și multe comentarii pozitive, de la fanii care o apreciază pe artistă pentru încrederea în sine:

"Nu există nimic mai rar și nici mai frumos ca o femeie care este pur și simplu ea însăși, confortabilă cu ea însăși în imperfecțiunea-i perfectă", "Este o femeie frumoasă, care ghici ce, este și artista și e normal să poarte combinații care mai de care mai interesante! Unele sunt chiar pentru spectacole, că doar nu vă imaginați că iese în sutien asta pe stradă".

Sursă foto: Instagram

  • Andreea Bănică, criticată de fani după ce a apărut cu sutienul la vedere: Ți-ar sta mult mai bine să-ți acoperi sânii

related posts

Modifică setările cookies