Andreea Bănică, despre pictorialul din Playboy de acum 18 ani: „Mi-a fost rușine. N-am ieșit din casă trei zile”


Andreea Bănică a obținut succesul pe care-l voia în muzică, dar și o familie sănătoasă și fericită. Însă, pentru a ajunge aici a făcut și lucruri de care nu a fost tocmai mândră.


Cum este și pictorialul incendiar din revista Playboy, de acum mai bine de 18 ani. În ianuarie 2001, pe atunci componenta trupei Exotic apărea pe coperta revistei pentru bărbați în ceea ce trebuia să fie singura sa apariție nud.

Într-un interviu pentru click.ro, Andreea Bănică a dezvăluit că nu și-a dorit să pozeze provocator în Playboy, însă a fost convinsă de soțul ei că e bine pentru cariera sa.

„Inițial n-am vrut să pozez. Eu nu făcusem niciodată plajă topless până atunci, deși am fost crescută la mare, la Techirghiol. La mine era așa, totul până la lenjeria intima! Lucian, soțul meu, a vorbit cu tatăl meu, au complotat împreună ca să mă convingă. Mi-au spus că este foarte bine pentru cariera mea să pozez. Dar ședința foto a fost un șoc pentru mine. Lucian îmi spusese că va fi mereu lângă mine, că nu va fi de față decât fotograful. Dar tot nu m-am dezbrăcat de tot, mi-au scos bikinii în photoshop”, a spus cântăreața.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Andreea Bănică a mărturisit că onorariul pentru acea apariție hot a fost considerabil. „M-a ajutat la vremea aceea să iau ceva ce am și astăzi, un apartament”, a mai spus artista.

Citește și: Cele mai sexy apariții ale Andreei Bănică în costum de baie! Vedeta atrage toate privirile

Pictorialul i-a adus mai multă vizibilitate, iar concertele se țineau lanț. Însă, Andreea simțea că a făcut ceva greșit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Banica (@iamandreeabanica) on

„Când a apărut revista, mi-a fost foarte rușine. N-am ieșit din casă trei zile. Mi se părea că toată lumea mă vede dezbrăcată pe stradă”, a mai spus Andreea Bănică.

La scurt timp, însă, artista s-a despărțit de Julia Chelaru și Claudia Pătrășcanu, alături de care formase trupa Exotic, pentru a începe o carieră solo.

Fotografii: Andreea Bănică Instagram

Vezi și VIDEO: Cum să pozezi pe covorul roșu

  • Andreea Bănică, despre pictorialul din Playboy de acum 18 ani: „Mi-a fost rușine. N-am ieșit din casă trei zile”

related posts

Modifică setările cookies