Andreea Bănică, fără machiaj. Cum arată în realitate vedeta de 41 de ani


La 41 de ani, Andreea Bănică se poate lăuda cu o înfățișare de adolescentă. Vedeta este una dintre cele mai sexy apariții din showbiz-ul autohton.


Cântăreața este adepta unui stil sexy, mai ales atunci când are apariții la televizor sau la concerte. Majoritatea admiratorilor o cunosc din postura de vedeta, însă artista nu se sfiește să publice pe rețelele de socializare și fotografii din timpul liber, când nu este aranjată.

În urmă cu câte zile, Andreea Bănică a postat pe contul de Instagram o poză alături de băiatul ei. Aflată în carantină din cauza pandemiei de coronavirus, precum majoritatea vedetelor din România și din străinătate, artista petrece mai mult timp alături de familie, motiv pentru care a și renunțat la ținutele sexy și la machiaj.

Chiar dacă mai are puțin și împlinește 42 de ani, cântăreața arată precum o adolescentă, iar din fotografia postată se poate observa că are un chip luminos, iar băiatul ei este adorabil. 

Fanii nu au întârziat să aprecieze naturalețea vedetei și i-au scris numeroase mesaje în care o lăudau pentru felul în care arată: ”Sunteți superbi! Multă sănătate!”, ”Frumoasă ești”, ”O mămică super frumoasă”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cu greu obtin o poza draguta cu el ???? #mynoah #stayhome

A post shared by Andreea Banica (@iamandreeabanica) on

 

Trending Review cu Daragiu - Episodul 22

related posts

Modifică setările cookies