Andreea Bănică s-a filmat nemachiată, cu tenul “cu pistrui și pete”. Cum au reacționat fanii când au văzut chipul ei real


Într-o perioadă în care rar mai vezi imagini fără photoshop sau nefiltrate sau vedete fără machiaj, Andreea Bănică a ieșit din tipare și și-a surprins fanele.


Cântăreața a postat un tutorial de make up, iar admiratoarele au rămas surprinse de naturalețea ei. Andreea Bănică și-a arătat chipul fără machiaj “cu pistrui și pete”, iar fanele au lăudat-o pentru inițiativă și curaj.

“Gata și tutorialul de machiaj pe care mi l-ați cerut! Aceasta vara ne-a dat bătăi de cap, iar eu am ieșit din ea patată toată cu toți factorii de protecție folosiți. Tenul meu nu este perfect, am pistrui și pete, însă cu un machiaj bun arată WOW!”, a spus vedeta.

O fană a întrebat-o dacă nu a încercat să își rezolve problema cu petele pigmentare. “Dacă mă deranja așa tare nu mă arătam. Cu un peeling se mai rezolvă, în rest asta este pielea mea cu pistrui și pete , mă iubesc așa cum sunt”, a spus Andreea Bănică.

Fanele au felicitat-o pentru postare:

“Ce mai fain mi se pare că te-ai expus așa pătată... Ești minunată!!!”

“Superb. Asta vreau să văd, nu filtre.”

“Foarte tare, foarte asumată, foarte frumoasă!”

“Fata asta e frumoasă naturală.”

  • Andreea Bănică s-a filmat nemachiată, cu tenul “cu pistrui și pete”. Cum au reacționat fanii când au văzut chipul ei real

related posts

Modifică setările cookies