Într-o bustieră animal-print și o fustă din latex, negră cu crăpătură adâncă, Andreea este foarte sexy și provocatoare. "Nu cred ca exista femeie care sa nu se pozeze in oglindă", a scris vedeta.
Internauții au luat-o imediat la întrebări. Unii au lăudat-o pentru silueta ei, în timp ce alții au criticat-o, spunând că machiajul este neinspirat și că ar abuza de operații estetice.
Andreea a lămurit problema și i-a răspunsunui fan preocupat dacă are sau nu implanturi mamare.
"Dragule,esti in urma tare....eu nu am silicoane si asta se vede cu ochiul liber!", s spus ea.
Cu ajutorul trainerului personal Carmen Fit, vedeta a slăbit considerabil și a împărtășit cu fanii ei secretul siluetei sale de invidiat.
"Nu am putut sa ma tin de antrenamente ptr ca nu am liniste acasa, asa ca mai nou am inceput sa merg la pilates.Nu sunt f slaba depinde cu ce ma imbrac ,cum pozez ,etc.Sunt bine cu mine.Nu uita totusi ca eu am capul mic si sunt f slaba la fata de cand ma stiu!
Andreea a vorbit despre dieta ei într-un interviu Perfecte.ro.
“Am ținut diete, nu fac cure de detox nu merg în extreme, chiar am ținut o dietă pe care mi-a dat-o Carmen Fit. Am slăbit foarte mult în ultima perioadă, am vrut să slăbesc. Vreau să arăt bine și să vină hainele bine pe mine, este normal, sunt artist și vreau să arăt bine. Am slăbit 5-6 kilograme în trei săptămâni de dietă în care mâncam parcă prea mult. Carmen Fit mi-a personalizat dieta în funcție de ce îmi place mie să mănânc”, povestește Andreea Bănică.
Vedeta a scris pe blogul ei că a urmat o dietă cu trei mese principale și două gustări, care i-au asigurat tot necesarul de vitamine și energie. Regimul alimentar cu mese principale și două gustări ușoare e specific copiilor aflați în primii ani de viață. Lunea și vinerea, Andreea Bănică a avut un mic dejun light, format din toast integral prăjit, mozzarella light și roșii. La gustare a mers iaurt grecesc cu 2% grăsime și zmeură. Pentru prânz, vedeta avea pregătit orez sălbatic, ulei de măsline și somon file, iar ca gustare pepene galben. La cină a ales dovlecei cu ulei de măsline și piept de pui.
Apoi, marțea și joia, artista se hrănea la micul dejun cu un iaurt grecesc de 2%, afine, fulgi de ovăz și, în loc de zahăr, a folosit îndulcitor pe bază de ștevie sau green sugar. Gustarea conținea alune de pădure crude, prânzul un ou și cinci gălbenușuri – omletă sau ou ochi, unt de 65%, fasole verde și nectarine la gustare. Seara, la cină, cântăreața servea salată verde cu ulei de măsline, ardei gras, castraveți, roșii, brânză light și crakerși integrali. Despre dieta care a ajutat-o să slăbească, artista a scris detaliat și pe blogul ei.
Vezi și: