Andreea Bănică și-a injectat acid în buze! Cum arată vedeta după intervenție


Andreea Bănică, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din showbiz-ul românesc, a vizitat de curând medicul estetician pentru o nouă intervenție la nivelul feței.

Tag-uri: #Andreea Banica

Este foarte atentă la aspectul său fizic și nu se ferește să recunoască în fața tuturor că apelează la medicul estetician. Andreea Bănică, una dintre cele mai asumate vedete de la noi din țară, le-a dezvăluit fanilor la ce intervenție a apelat de data aceasta.

În vârstă de 45 de ani, fosta componentă a trupei Blondy și-a vizitat medicul estetician pentru a-și face o procedură  non-invazivă la nivelul buzelor. (Vezi în galeria de mai joc cum arată acum Andreea Bănică)

Foarte activă pe rețelele de socializare șți sinceră de fiecare dată cu cei care o urmăresc, Andreea Bănică a publicat o imagine cu ea la scurt timp după procedură. La descriere, cântăreața i-a transmis și un mesaj medicului care a tratat-o, mulțumindu-i pe această cale.

„Îți mulțumesc pentru buzițele mele superbe și atât de naturale. Te apreciez enorm! Mi-a fost atât de teamă să mă las pe mâna altora, însă tu mi-ai câștigat încrederea din prima clipă. Nu vei mai scăpa de mine indiferent câte programări ai, să știi”, a scris vedeta.

Sursă foto: Arhivă

  • Andreea Bănică și-a injectat acid în buze! Cum arată vedeta după intervenție

related posts

Modifică setările cookies