Andreea Bănică s-a fotografiat nemachiată: “N-am avut o problemă să ies din casă fără nimic pe față”


Fanii s-au obișnuit cu imaginea ei perfectă, aparițiile Andreei Bănică fiind impecabile atât din punctul de vedere al ținutei, cât și al aspectului fizic.


Zilele trecute, artista și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare cu un colaj format din două fotografii: una în care apare nemachiată și una în care este machiată.

Citește și: Andreea Bănică, mesaj trist pe Facebook: “Mă doare că n-au putut să-și vadă visul împlinit”

Imaginea a strâns aproape 17.000 de like-uri și peste 300 de comentarii, artista postând lângă fotografii și un mesaj prin care anunța că femeile sunt preocupate să arate bine:

“Nu am avut niciodată o problemă să mă pozez fără machiaj, să ies din casă fără nimic pe față, să mă afișez naturală. Sunt bine cu mine, mă îngrijesc, sunt grijulie cu tenul meu și pot sta liniștită și fără machiaj. Însă atunci când am un eveniment, un concert, o filmare, e normal să mă vedeți cu un machiaj profi. Așa am procedat de la începuturile carierei mele, pentru că mi-am dorit să arăt frumos în fața publicului. E o dovadă de respect, așa consider. E normal să arătăm altfel după un machiaj de o oră, să știm să ne punem trăsăturile în valoare, să ne jucăm cu umbre și lumini până când rezultatul e cel pe care îl dorim. Fie că vă place sau nu să vă machiați, aveți grijă de tenul vostru și iubiți-vă mult! Eu am învățat să mă iubesc așa imperfectă cum sunt, mă afisez așa cum sunt, pentru că am încredere în mine ca femeie, dar recunosc, iubesc machiajul și felul în care ne pune în evidență tot ce e mai bun. Noi, femeile, suntem norocoase să putem apela la astfel de artificii, așa că sunt sigură că înțelegeți foarte bine de unde schimbările de care încearcă să se agațe unii când vine vorba de pozele în care port un machiaj făcut corect. Pe fața mea nu a ajuns bisturiul, doar mâini înzestrate și pensule fine”

Vezi și: Andreea Banica, hopurile si bucuriile ultimilor ani

  • Andreea Bănică s-a fotografiat nemachiată: “N-am avut o problemă să ies din casă fără nimic pe față”

related posts

Modifică setările cookies