Andreea Bănică și fiul ei, pe antibiotice: “Nu a mai funcționat nimic!”


Andreea Bănică și familia ei au petrecut Crăciunul... răciți. Cântăreața le-a mărturisit fanilor de pe rețelele de socializare că s-a simțit atât de rău încât a fost trecută pe antibiotice. Și fiul ei, Noah, a primit același tratament.


Artista le-a spus fanilor că și-a făcut atât testul Covid, cât și pe cel de gripă și ambele au ieșit negativ. Andreea Bănică s-a plâns de durere în gât, care mai poate fi cauzată și de streptococul betahemolitic tip A, care se tratează cu antibiotic.  Vedeta nu le-a spus fanilor diagnosticul, însă a mărturisit că a rămas fără voce. După administrarea primelor doze de antibiotic atât ea, cât și Noah, s-au simțit mult mai bine.

“Nu știu să fi fost vreodată atât de răgușită. Efectiv mi-am pierdut glasul. Vă imaginați că nu vorbesc de 3 zile? Sunt pe antibiotic de ieri, că nu a mai funcționat nimic, iar azi mă simt mult, mult mai bine, însă fără glas. Și lui Noah i-am dat antibiotic pentru că azi noapte a făcut febră mare. Urmează Sofia că o doare în gât… Așa ceva…”, spune Andreea Bănică pe Instagram.

 

Cântăreața le-a mărturisit fanelor că nu este adepta tratamentului cu antibiotic la primele semne de răceală, însă de data asta “nu a avut încotro”.

“M-a mai lăsat durerea în gât, nu mă mai doare capul. Și Noah este mult mai bine, suntem pe drumul cel bun. Nu prea luam noi antibiotice, dar de data asta n-am avut încotro. Pentru Noah este a doua oară de când l-am născut”, a mai spus vedeta.

  • Andreea Bănică și fiul ei, pe antibiotice: “Nu a mai funcționat nimic!”

related posts

Modifică setările cookies