Andreea Bostănică a dat cărțile pe față după ce s-a întors din vacanța de lux: „Îmi doresc să mă simt iubită”


Cu câteva zile în urmă Andreea Bostanică s-a întors dintr- vacanță de lux, petrecută în Mykonos. Când a postat imagini de la bordul unui avion privat, toată lumea s-a întrebat cine este milionarul care o răsfață. Influencerița a dat cărțile pe față și a spus tot adevărul despre relațiile de iubire din viața ei. 


Chiar dacă și-a cumpărat un apartament în București, Andreea Bostănică nu se poate despărți de orașul ei natal, Chișinău. Influencerița a mărturisit, la Insta Story, că face des naveta între cele două capitale. Recent, fiind pe drum, ea s-a gândit să răspundă la o serie de întrebări venite din partea admiratorilor. Unii au fost curioși dacă în viața ei există un iubit. După vacanța din Mykonos, s-a speculat că influencerița ar fi curtată de un om de afaceri foarte bogat. Andreea le-a spus fanilor că „nu are iubit și nici nu a avut”. 

„Nu caut iubitul ideal, dar îmi doresc mult să am o persoană lângă care să mă simt iubită și să iubesc”, a precizat ea. 

Andreea Bostănică le-a mai mărturisit fanilor că este o fire ambițioasă și tinde să câștige suficient cât să-și permită propriul ei avion privat. 

„Aș minți, dacă aș spune că nu vreau avionul meu. Spre asta tindem. Eu sunt de fel așa, foarte ambițioasă. Așa că, cine știe? 

Andreea Bostănică a amintit și despre tiktok-ul despre BAC, care s-a viralizat. Influencerița le-a cerut scuze celor care s-au simțit ofensați:

„Nu putem fi toți la fel, să învățăm pe 9 și 10. Încă odată, îmi cer scuze dacă am supărat pe cineva. Jos pălăria pentru persoanele care învață și au reușite foarte bune la școală. Cineva e mai bune în cântat, cineva la sport, suntem diferiți”. 

Sursă foto: Instagram/ Andreea Bostănică 

Vezi și: 

  • Andreea Bostănică a dat cărțile pe față după ce s-a întors din vacanța de lux: „Îmi doresc să mă simt iubită”

related posts

Modifică setările cookies