Andreea Bostănică, regina TikTok-ului din România, mai sexy ca niciodată!


Andreea Bostănică este tânăra cu ochi albaștri care a cucerit TikTok-ul din România! Șatena a reușit să adune o comunitate impresionantă de fani, fiind urmărită de aproape 5 milioane de oameni pe celebra platformă. Recent, ea s-a filmat purtând un furou roșu, iar internauții nu s-au putut abține de la comentarii!


Andreea Bostănică a reușit să adune o comunitate impresionantă de fani pe rețelele de socializare atât datorită personalității ei, cât și grație frumuseții uimitoare. Tânăra are un păr lung, șaten, ochi albaștri și un ten impecabil. Ba mai mult, regina TikTok-ului se poate mândri și cu un corp armonios, pe care îl etalează de fiecare dată când are ocazia.

Recent, ea a publicat pe Instagram un videoclip în care apare îmbrăcată doar într-un furou roșu, extrem de sexy! Tânăra avea părul prins, ruj roșu pe buze și o atitudine care emana senzualitate, rafinament și bun gust. 

Nu este prima dată când Andreea Bostănică își uimește fanii cu aparițiile sale. În urmă cu doar câteva luni, ea a postat pe TikTok un videoclip în costum de baie, care a strâns peste 4.8 milioane de vizualizări, 219.4K like-uri și 1683 de comentarii:

@andreea_bostanica

????????

♬ sunet original - JOHNNY MUSIC

Sursă foto: Andreea Bostănică/Instagram

  • Andreea Bostănică, regina TikTok-ului din România, mai sexy ca niciodată!

related posts

Modifică setările cookies