Andreea Bostănică are iubit? Ce spune un cântăreț despre relația cu tânăra


În luna octombrie a acestui an, Andreea Bostănică a împlinit 18 ani, iar de atunci în presă s-a speculat că ea ar fi în relație cu diferiți artiști din România.


Mai întâi, la o lună după ziua ei de naștere, internauții au afirmat că Antonio Pican ar fi iubitul tinerei, iar acum în presă au apărut noi informații despre un alt artist care ar fi partenerul Andreei Bostănică.

Potrivit celor de la Fanatik, despre Ondy s-a spus că este într-o relație cu Andreea Bostănică, însă tânărul a negat informația.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ONDY (@ondy.01)

„Îmi place tare mult de ea! O urmăresc în mediul online! La un moment dat am fost și prieteni! Am jucat câteva meciuri pe TikTok! Nu este nimic mai mult între noi! Oamenii speculează și cred că mulți dintre urmăritorii mei m-ar vedea într-o relație cu Andreea! Deocamdată nu vreau să mă arunc într-o relație! Vreau să fiu eu bine, ca să pot oferi iubire! Dacă se va face un eveniment cu TikTok-eri, sper să o întâlnesc pe Andreea acolo, să îi declar simpatia mea față de ea”, a spus Ondy pentru sursa citată.

Vezi și: Petrecere de Crăciun în spațiu

  • Andreea Bostănică are iubit? Ce spune un cântăreț despre relația cu tânăra

related posts

Modifică setările cookies