Andreea Marin, despre cum iubește ea la 45 de ani: „Eu trăiesc asta”


Andreea Marin a vorbit deschis despre cele două mari iubiri din viața ei în acest moment. Prima este fiica ei, Violeta. A doua, „dragostea mea de maturitate”, este actualul iubit, Adrian Brâncoveanu.


Andreea Marin consideră dragostea un miracol, „ca și credința”, și dacă vine mână în mână cu credința în Dumnezeu, atunci e cu adevărat specială. 

„Eu trăiesc asta și vă spun cu sinceritate că în momentul în care doi oameni cred în aceleași lucruri, dragostea dintre ei nu mai e una trecătoare. E ceva mult mai profund”, a spus Andreea Marin, care îl pune pe Dumnezeu în centrul existenței sale.

Fosta prezentatoare TV vrea să le încurajeze pe femeile ajunse la 40 de ani să se îndrăgostească, deși cele mai multe sunt de părere că după această vârstă nu mai au nicio șansă să găsească marea iubire.

„Le spun că nu e așa. Eu cred că tocmai opusul, că trebuie să avem grijă de noi, să fim sănătoase, să avem resurse de a zâmbi. Pentru că de zâmbetul nostru nu știm când se îndrăgostește cineva”, a spus Andreea Marin.

Vezi toată discuția mai jos!

  • Andreea Marin, despre cum iubește ea la 45 de ani: „Eu trăiesc asta”

related posts

Modifică setările cookies