Andreea Marin, postare emoționantă despre fiica ei: “Dumnezeu știe câte lacrimi se ascund în spatele zâmbetului de mamă”


Andreea Marin este extrem de emoționată pentru că fiica sa, Violeta, începe o nouă etapă în viața ei. Adolescenta este acum elevă de liceu, iar mamei sale nu îi vine să creadă cât de repede a trecut timpul.


Violeta, care împlinește în decembrie 15 ani, a pozat alături de mama ei celebră în curtea liceului.

“La fiecare început de an școlar, de când era de-o șchioapă, facem fotografia acestei zile împreună, în curtea școlii. Evit să o numesc "liceu" acum, deși am fată mare, doar două imagini ca aceasta ne mai despart de absolvire și de studiile superioare, nu-mi vine a crede că s-a scurs timpul atât de repede... Dumnezeu știe cel mai bine câte lacrimi, emoții, bătăi de inimă se ascund în spatele zâmbetului de mamă... Și ce nesfârșită dragoste! #violeta”, a scris Andreea Marin pe Instagram.

 

Violeta, care este și fiica lui Ștefan Bănică, a absolvit cursurile unei școli private din București.

„Merg la o școală privată, dar uneori numele mamei face o diferență între mine și alți copii, dar niciodată în sensul negativ. Mă respect pe mine și nu aș face lucruri care să îmi strice imaginea, nu doar pentru că mama este Andreea Marin”, spunea anul trecut Violeta.

  • Andreea Marin, postare emoționantă despre fiica ei: “Dumnezeu știe câte lacrimi se ascund în spatele zâmbetului de mamă”

related posts

Modifică setările cookies