Andreea Marin s-a vopsit blondă. Transformare de look i-a lăsat mască pe fani


Andreea Marin și-a surprins admiratorii cu o transformare de look spectaculoasă. Prezentatoarea TV a trecut de la șaten la blond cu șuvițe, iar rezultatul i-a făcut pe mulți să exclame: „Wow, nu te-am recunoscut!”. 


La începutul acestul an, Andreea Marin a adoptat o tunsoare bob, părul ei fiind aproape tot timpul îndreptat. Jurnalista prefera să-l vopsească în nuațe de castaniu, apropiate de culoarea naturală. Iată că odată cu sosirea primăverii, vedeta și-a dorit un look fresh și tineresc, care a fost întâmpinat cu mult entuziasm din partea fanilor. 

 
După ce s-a făcut remarcată la începutul carierei cu un păr lung, brunet, acum Andreea Marin a trecut în cealaltă ”tabără”, a femeilor cu părul scurt și deschis la culoare.
 
Fanii i-au scris sute de comentarii în dreptul postării: 
 
„Wow, ce schimbare frumoasă”, „Frumoasă schimbare, te avantajează culoarea părului și sprâncenele”, „Ești superbă cu noul look, iar zâmbetul e de miliarde”, „Nu te-am recunoscut, Andreea, îți stă foarte bine”, „Te prinde foarte bine”, „Incredibil cât de bine vă stă blondă”, sunt doar câteva dintre mesaje. 
 
 
Sursă foto: Instagram/ andreeamarinromania
 
Vezi și: Pentru Andreea Marin nu există nu se poate!
 
 
 
 
  • Andreea Marin s-a vopsit blondă. Transformare de look i-a lăsat mască pe fani

related posts

Modifică setările cookies