Andreea Raicu a clarificat zvonurile legate de relația avută cu Tudor Chirilă: "Tudor nu m-a agresat niciodată"


Deranjată de felul în care i s-au răstălmăcit vorbele dintr-un interviu dat în emisiunea ,,40 de întrebări cu Denise Rifai”, vedeta a publicat un mesaj clar și răspicat pe pagina personală de Instagram, mesaj pe care l-a însoțit cu o fotografie din trecut alături de Tudor Chirilă.


Vezi poza, alături de alte fotografii, în Galeria foto
 
Mesajul este extrem de categoric:
 
„Sunt trista si revoltată să văd modul absolut dezgustator cum presa a ales sa răstalmacească interviul meu! NU, Tudor Chirilă nu m-a agresat niciodată. În niciun fel. Am punctat asta și în emisiune. Mă întristează că un interviu în care eu am încercat să fiu sinceră și transparentă, un interviu pentru care voi, publicul și comunitatea mea, mi-ați scris atâtea mesaje frumoase, este transformat într-un adevărat circ de insinuări și judecăți de valoare fără niciun fundament real.(...) Tot ce ați facut a fost să atacați un om fără nicio vină.”
 
În emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Andreea Raicu a fost la fel de clară în legătură cu această relație, dar au existat comentarii chiar și în această situație:
 
„Până să-l cunosc pe Tudor și să-l am invitat în emisiune – a fost invitat la «Reuniunea de clasă» - cred că n-am ascultat niciodată Vama Veche. A început să-mi placă după ce am început o relație cu el.

Dar, într-adevăr, a fost o relație extrem de tumultuoasă. Și nu, nu m-a agresat Tudor niciodată!“

Fotografii: Instagram Andreea Raicu

  • Andreea Raicu a clarificat zvonurile legate de relația avută cu Tudor Chirilă: Tudor nu m-a agresat niciodată

related posts

Modifică setările cookies