Într-o postare pe rețelele de socializare, Andreea Raicu a mărturisit că adoptarea unui alt câine în urma morții lui Efi a fost o greșeală și o durere devastatoare pe care încearcă acum să o depășească.

Andreea Raicu, despre greșeala care a marcat-o teribil

În luna mai a anului trecut, Andreea Raicu a suferit o pierdere enormă, Efi, câinele ei, s-a stins din viață, după o lungă perioadă în care s-a confruntat cu grave probleme de sănătate.

Vedeta Tv l-a adoptat în urmă cu 14 ani, chiar dacă Efi avea la început multe probleme de sănătate, Andreei l-a îngrijit și l-a salvat. Efi a devenit sprijinul emoțional al vedetei în perioadele dificile și singurul suflet care părea să-i înțeleagă mereu starea. Din păcate, Efi a fost diagnosticat cu cancer în ultimii ani de viață, iar tratamentul, a reușit să-i prelungească viața cu încă 3 ani.

„Când a plecat a lăsat un gol imens pe care mi-e greu să-l descriu. O durere devastatoare care nu mă lasă să respir. Mă simțeam de parcă pierdusem un membru al familiei.

Mereu spuneam că atunci când pierzi un câine să iei altul a cărui dragoste îți ușurează suferința. Așa am făcut când a murit câinele mamei mele și a ajutat-o mult", a povestit vedeta.

Andreea a povestit că la început nu simțea nicio bucurie sau entuziasm în legătură cu noul cățel. Lipsită de răbdare și chef, a simțit că inima și sufletul ei nu aveau loc pentru altă prezență decât cea a lui Efi. Cățelul nou adus acasă a devenit o povară, iar Andreea a decis să-l trimită la mama sa. În acest timp, câinele a devenit mai apropiat de mama Andreei, iar aceasta nu simțea lipsa lui în casă.

„Eu nu aveam răbdare și nici chef. Mă simțeam ca mamă vitregă din povești. Ceea ce reușea să mă îmbuneze era gândul că era singur, departe de mama lui și avea nevoie de dragoste. A început să crească și să devină extrem de agitat, sa faca dezastru in casa. Încă nu învățase să-și facă nevoile afară sau pe pad, iar eu nu aveam nicio disponibilitate să curăț continuu după el peste tot. Plus că nu era atât de cald ca Efi, avea o natură mult mai independentă ceea ce nu îmi plăcea. Ca să nu mai spun că mă simțeam vinovată, simțeam că îl trădez pe Efi. Așa că l-am trimis la mama", a povestit Andreea pe Instagram.

Când Efi a murit, Andreea Raicu a simțit un gol imens și o durere sufletească ce pare să nu o lase nici acum să respire. În încercarea de a depăși această suferință, Raicu a ales să adopte un alt cățel. Cu toate acestea, decizia nu a fost una inspirată și a adus mai multă tristețe în viața prezentatoarei.

Sursă foto: Instagram