Andreea Raicu, despre rețelele de socializare: Familii perfecte, iar în casele lor curg lacrimi șiroaie, poze pline de filtre, sfaturi de viață de la fete de 20 de ani


Andreea Raicu a simțit nevoia să se justifice în fața fanilor de ce nu mai este atât de prezentă în social media. Vedeta simte că rețelele de socializare o îndepărtează de viața reală și că sunt pline de conținut nerelevant pentru ea.

Tag-uri: #Andreea Raicu

De asemenea, Andreea a vorbit și despre falsitatea oamenilor de pe Instagram, unde totul are o notă pozitivă și este prezentat în roz:

“Simt această competiție cu cine postează mai mult și mai extraordinar, cu totul și cu totul special și exclusivist... familiile perfecte care în poze își strigă fericirea, iar în casele lor curg lacrimile șiroaie din cauza aventurilor extraconjugale... sfaturile despre cum să-ți trăiești viața, venite de la fete de 20 de ani care evident nu au o experiență care să le recomande... pozele pline de filtre, care fac ca cele mai multe fete și femei să arate la fel. Plus milioanele de story-uri despre orice”, explică Andreea Raicu.

Vedeta refuză să mai facă postări doar de dragul de a fi prezentă pe rețelele de socializare. “Nu vreau să postez pentru că trebuie să postez, pentru că rețeaua o cere, pentru că engagement-ul ar fi mai mare și pentru că videoclipurile ar fi mai vizualizate, că altfel nu mai eșți relevant. Nu vreau să mă încadrez în strategii de audiență, în subiecte la modă, în trenduri sau virale, ci vreau să fac lucrurile așa cum le simt, în ritmul dictat de armonia din apropierea mea, așa cum vibrează ele cu mine”, spune Andreea Raicu.

“Am perioade în care nu simt nevoia să postez decât rar, iar asta din diverse motive: fie că trăiesc ceva frumos și nu vreau să stric momentul, fie că nu-mi este bine sau nu am energie sau pur și simplu vreau să fiu cu mine sau cu oamenii dragi mie.”, mai spune aceasta.

Virgil Ianțu i-a împărtășit părerea: “De mult timp spun și eu că e un spațiu care te îndepărtează de viața reală, te ține captiv într-o lume inexistentă de fapt, și îți fură timpul cu adevărat important pentru suflet”.

  • Andreea Raicu, despre rețelele de socializare: Familii perfecte, iar în casele lor curg lacrimi șiroaie, poze pline de filtre, sfaturi de viață de la fete de 20 de ani

related posts

Modifică setările cookies