Andreea Raicu: "Când o bucată din sufletul tău e sfâșiată…. Și simți o durere care crezi că te va sufoca…"


Andreea Raicu trece prin momente extrem de dificile: un suflet drag ei s-a stins din viață.


Câinele pe care îl avea de 14 ani, a murit. Andreea Raicu și-a luat prin surprindere fanii din mediul online cu o postare tristă legată de asta. 
 
Vedeta a distribuit mai multe fotografii alături de cățelul pe care l-a pierdut și a povestit că acesta a fost cel mai bun prieten al ei. Și din pozele distribuite se înțelege că s-a simțit foarte iubită și în siguranță atunci când se afla alături de Efi. 
 
„Când o bucată din sufletul tău e sfâșiată…. Și simți o durere care crezi că te va sufoca… puțin spațiu face doar recunoștința pentru că am avut lângă mine, timp de 14 ani, un suflet atât de curat, atât de bun care mi-a alinat durerile sufletului, care mi-a simțit fiecare emoție și fiecare lacrimă, care mi-a adus atâta bucurie în casă și în viață cum nu credeam că poate aduce un câine. Pentru că Efi nu era “un câine”. Efi era un membru al familiei.

Mi-a dat și m-a învățat dragostea necondiționată în fiecare moment și m-a făcut să descopăr atât de multe despre mine. E una dintre cele mai dureroase despărțiri din viața mea…și știu că nu va trece de tot niciodată…”, a scris Andreea Raicu pe Instagram.

Vezi poze cu Andreea Raicu și cu Efi, în Galeria Foto

FOTO: INSTAGRAM ANDREEA RAICU

Vezi și VIDEO:

  • Andreea Raicu: Când o bucată din sufletul tău e sfâșiată…. Și simți o durere care crezi că te va sufoca…

related posts

Modifică setările cookies