Andreei Bănică nu i-a venit să creadă pe cine a găsit în fața hotelului ei: „Nu m-am abținut și l-am filmat”


Andreea Bănică a rămas plăcut surprinsă când a găsit în fața hotelului ei un bărbat care cânta.


Andreea Bănică și soțul ei, Lucian, și-au deschis un hotel la mare în urmă cu câțiva ani, mai exact în stațiunea Eforie Nord, care se numără printre opțiunile preferate ale turiștilor.

Astfel, artista petrece destul de mult timp pe litoral și nu ezită să împartă experiențele prin care trece în calitate de manager de hotel cu fanii ei din online. 

Recent, aceasta le-a povestit prietenilor din online ce a pățit.Se pare că în fața hotelului lor stă un om care cântă, pe care artista l-a apreciat foarte mult și a făcut și o comparație între cei care cântă muzică de calitate și cei care cântă pe „genunchi”. Artista a părut destul de deranjată de faptul că acum oricine poate cânta la terase și restaurante, iar pe vremea ei, când era copil, artiștii erau pe alese.

„Nu m-am abținut și l-am filmat. Cânta așa frumos și atât de liniștit. Nu deranjează cu nimic! Mai sunt terase la care se aude muzica îngrozitor, se cântă de pe ”genunchi”! Eu nu știu cum oamenii nu fac diferența dintre ceva frumos și cei care urlă pe lângă note complet, este foarte greu fiind în domeniu să merg pe stradă și să ascult toate terasele la care se încearcă a cânta....5-6h seară de seară. Este sensibilă treaba, zău. Când eram mică și mergem cu părinții la restaurant artiștii erau aleși pe sprânceană, nu orice om venea și cânta la terasă porcării pentru că nu erai acceptat. Astăzi, cel care cere cel mai puțin este angajat la terasă-restaurant să facă gălăgie, nu să cânte!”, a spus Andreea Bănică pe Instagram. 

Sursă foto: Instagram

  • Andreei Bănică nu i-a venit să creadă pe cine a găsit în fața hotelului ei: „Nu m-am abținut și l-am filmat”

related posts

Modifică setările cookies