Apariția Danei Rogoz la Cannes, motiv de mândrie pentru români: „Ești superbă, felicitări pentru parcursul tău!”


Dana Rogoz a fost fabuloasă, la propriu, când a defilat pe covorul roșu de la Cannes. Actrița a purtat o rochie lungă, semnată de un designer român. Admiratorii ei au fost de-a dreptul fascinați. 


Dana Rogoz a primit o invitație specială la Cannes din partea unei companii de băuturi, pentru care face pulicitate. 

„O imensă bucurie sa fiu invitată la Festivalul de Film de la Cannes, să pășesc pe covorul roșu la premiera filmului "Firebrand", să fiu înconjurată de atât de mulți artiști valoroși, de oameni cu care împărtășesc aceeași pasiune, aceeași iubire pentru cinema, și să reprezint România în calitate de brand ambassador Campari. E un vis ce traiesc!”, a menționat actrița pe contul de socializare. 

Ea a purtat două rochii superbe, de culoare roșie, din colecțiile unor designeri români: Ana Radu și Chotronette. (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos). 

Fanii i-au adresat doar mesaje de laudă pe rețelele sociale: „Ești superbă, felicitări pentru parcursul tău!”, „Dragă Dana, ești un exemplu de autenticitate și muncă, constanță, dedicare și profesionalism”, „Doamne, cât de frumoasă ești! Efectiv radiezi de fericire. Mă bucur din suflet pentru tine că ești acolo”, „O adevărată ținută elegantă și rafinată, ești minunată ca de obicei”. 

Dana le-a mărturisit fanilor că, la Cannes, s-a întâlnit cu distribuitorul francez al scurtmetrajului ei de debut: „Nu v-am spus până acum, dar sunt foarte mândră ca scurtmetrajul pe care l-am regizat vara trecută are deja un distribuitor, OrigineFilms, alături de care sper să aibă o viață cât mai lungă și să ajungă la un public cât mai mare de cinefili”

Dana Rogoz se pregătește să își facă debutul ca scenarist și regizor de film. Actrița în vârstă de 37 de ani a dezvăluit pe rețelele de socializare că a filmat la Viscri, alături de Mădălina Craiu ( interpreta personajului Ilinca Anghel din serialul ”Clanul”). 

„Am filmat un scurmetraj scris și regizat de Dana Rogoz pentru care am plecat împreună o săptămână la Viscri și ne-a prins incredibil de bine să ne regăsim la lucru”, a spus Mădălina pentru alistmagazine.ro

 

Sursă foto: Instagram/ Dana Rogoz

Vezi și: Concurentul care a părăsit Survivor România în ediția din 22 mai

  • Apariția Danei Rogoz la Cannes, motiv de mândrie pentru români: „Ești superbă, felicitări pentru parcursul tău!”

related posts

Modifică setările cookies