Are corpul perfect, dar cum arată chipul ei de aproape? Mădălina Ghenea: “Așa arăt, de fapt, fără machiaj”


Mădălina Ghenea a fost convinsă de make-up artistul ei să se lase filmată fără machiaj, iar rezultatul este chiar spectaculos. Actrița a recunoscut că nu face lucrul ăsta des, iar acum a fost o excepție.


Mădălina Ghenea se află în prezent la Festivalul de Film de la Veneția, iar pentru aparițiile pe covorul roșu ave nevoie de o întreagă echipă de stiliști. Vedeta le-a arătat fanilor cum decurg pregătirile: s-a lăsat filmata în timp ce specialiștii îi definitivau look-ul.

 

“Cum arăt, de fapt, fără machiaj. Rar apar așa”, a scris Mădălina, care a precizat că make-up artistul a convins-o “să își arate porii”. Ce-i drept, tenul vedetei este impecabil!

 

“Nu cred că am secrete speciale, îmi place naturaleţea şi spontaneitatea. În viaţa privată sunt adesea fără machiaj. Dar pe covorul roșu, îmi place să scot ochii în evidenţă cu eyeliner. Cred că mi se potriveşte. Trebuie să ştii să scoţi în evidenţă prin machiaj părţile cele mai frumoase ale feţei şi corpului şi să ascunzi defectele”, spunea vedeta într-o revistă italiană, citată de A List Magazine.

În weekend, Mădălina Ghenea a fost imaginea perfecțiunii pe covorul roșu, la premiera Bones and All, într-o rochie neagră de dantelă. 

 

Sursa foto: GETTY IMAGES

 

Ayurveda, dieta care i-a schimbat viața Mădălinei Ghenea

Pentru că arată absolut spectaculos, fanii au întrebat-o pe Mădălina ce mănâncă într-o zi. Vedeta a spus că nu are rost să le spună acest lucru, pentru că ce funcționează pentru ea, ar putea să nu funcționeze pentru alții. Actrița a spus însă că urmează principiile dietei Ayurveda, al cărei fan este și Katy Perry. Katy Perry a aflat secretul vieții sănătoase, iar concluzia la care a ajuns e că totul se învârte în jurul intestinului. Potrivit sistemului medical Ayurveda, toate afecțiunile umane pleacă din intestin și sunt cauzate de cantitatea de toxine acumulată în corp de-a lungul vieții.

 Katy Perry a dezvăluit că a devenit fan al unor terapii neconvenționale indiene, pentru eliminarea toxinelor din organism, care e cheia pentru încetinirea procesului de îmbătrânire.

Ayurveda se bazează pe principiul că sănătatea pornește de la digestie și de la metabolismul corespunzător al hranei

“Ayurveda mi-a schimbat salat viața. M-a învățat că suntem toți diferiți. Ce funcționează poate mine poate să nu funcționeze pentru alții, te învață cum să îți asculți corpul”, a spus Mădălina Ghenea.

  • Are corpul perfect, dar cum arată chipul ei de aproape? Mădălina Ghenea: “Așa arăt, de fapt, fără machiaj”

related posts

Modifică setările cookies