Ariana Grande a cerut divorțul de Dalton Gomez, la doar doi ani de la nuntă. Ce a dus, de fapt, la separarea celor doi


În anul 2021, Ariana Grande se căsătorea în mare secret cu Dalton Gomez, vestea fiind dată, după marele eveniment, prin intermediul mai multor fotografii postate pe rețelele de socializare.


Ieri, 18 septembrie, Ariana Grande a cerut divorțul de Dalton Gomez și, conform dosarului, artista este prima care a depus cererea de divorț, urmând ca fostul ei partener să răspundă în aceeași zi. Conform CNN, Ariana Grande a citat „diferențe ireconciliabile”, acestea fiind motivele care ar fi dus la separarea lor.

Cei doi s-au căsătorit în luna mai, 2021, într-un cadru extrem de intim, la eveniment luând parte, conform reprezentantului artistei, „mai puțin de 20 de persoane”, fiind o nuntă „micuță și intimă”. Logodna a fost anunțată la finalul anului 2020, când a postat o fotografie cu inelul, alături de cuvintele: „Pentru totdeauna și încă puțin”.

În vara acestui an, Ariana Grande s-a ales cu un val de antipatie destul de mare, după ce s-a aflat că începuse o relație cu un bărbat însurat. Artista începuse să formeze un cuplu cu Ethan Slater, la scurt timp după ce acesta devenise tată.

Mai mult decât atât, conform TMZ, Ariana Grande și Dalton Gomez s-ar fi despărțit, de fapt, la începutul acestui an, dar au depus actele de divorț mult mai târziu. De asemenea, o sursă apropiată celor doi a dezvăluit, pentru TMZ, motivul care ar fi stat la baza divorțului.

Agent imobiliar, Dalton nu putea pleca din Los Angeles, iar Ariana Grande a fost nevoită să se mute temporar în Marea Britanie, cât timp a filmat pentru filmul în care va apărea. Relația care se transformase în una la distanță nu le-a făcut bine și, în cele din urmă, au ajuns să divorțeze. 

 

Sursa foto: Getty Images, Instagram I Ariana Grande 

  • Ariana Grande a cerut divorțul de Dalton Gomez, la doar doi ani de la nuntă. Ce a dus, de fapt, la separarea celor doi

related posts

Modifică setările cookies