Mesajul transmis de Ariana Grande fanilor după ce aceștia s-au arătat îngrijorați de înfățișarea sa: "Sănătos poate arăta diferit"


După ce fanii Arianei Grande s-au arătat îngrijorați de kilogramele pierdute de aceasta, artista a hotărât să le transmită un mesaj în care să le explice ce se întâmplă cu ea și de ce nu este bine să comentezi despre aspectul fizic al altei persoane.

Tag-uri: #Ariana Grande

Cântăreața de 29 de ani a publicat un video pe TikTok în care a adresat îngrijorările fanilor. Aceasta a filmat în ultimele săptămâni la Londra pentru adaptarea peliculei Wicked și a fost nevoită să facă față comentariilor din partea utilizatorilor de social media cu privire la greutatea și înfățișarea sa.

În clipul respectiv, Ariana Grande explica cum greutatea corporală pe care o avea înainte și pe care fanii o considerau sănătoasă a fost cea mai neasanatoasă versiune a sa. Aceasta a mărturisit că la acea vreme trăia cu antidepresive, mânca foarte prost și nu era fericită.

"Nu fac asta des. Nu-mi place. Nu mă pricep la asta. Dar am vrut doar să răspund îngrijorărilor voastre cu privire la corpul meu și să vorbesc puțin despre ce înseamnă să fii o persoană cu un corp și să fii văzută și să ți se acorde o atenție atât de mare. Cred că ar trebui să fim mai blânzi și să ne simțim mai puțin confortabil să comentăm despre corpurile oamenilor, indiferent de ce. Acest lucru include chiar și complimentele pozitive dacă acestea sunt prea concentrate pe aspectul cuiva. 

Dacă crezi că spui ceva bun sau bine intenționat, orice ar fi, sănătos sau nesănătos, mare sau mic, asta sau aia, sexy sau nu sexy, ar trebui să lucrăm cu adevărat pentru a nu mai face asta atât de mult".

Ea a sugerat că fanii ei  ar trebui să se concentreze pe complimente mai puțin fizice, sau pur și simplu să învețe să ignore orice trăsătură a sa și a altor persoane care nu le plac.

@arianagrande

♬ original sound - arianagrande

"Cred că ar trebui să ne ajutăm unii pe alții să ne străduim să fim mai siguri și să ne menținem mai în siguranță unii pe alții", a adăugat ea.

Dar Ariana s-a concentrat mai ales asupra ei și a spus că, în ciuda a ceea ce ar putea crede unii dintre fanii ei, ea crede că are o stare de sănătate mai bună decât în trecut. 

"De asemenea, vreau doar să spun: unu, există multe tipuri diferite de frumusețe. Există multe moduri diferite de a fi sănătoasă și frumoasă", a declarat ea. Și, personal, pentru mine, corpul cu care ați comparat corpul meu actual a fost cea mai nesănătoasă versiune a corpului meu".

"Știu că nu ar trebui să explic asta, dar simt că poate că, având o deschidere sau o vulnerabilitate, ar putea ieși ceva bun din asta. Ăsta este primul lucru, sănătos poate arăta diferit. Niciodată nu știi prin ce trece cineva, așa că, chiar dacă vii dintr-un loc iubitor sau de îngrijire, acea persoană probabil că lucrează la asta sau are un sistem de sprijin cu care lucrează la asta (...).

Sursă foto: Instagram, Getty, Tiktok

  • Mesajul transmis de Ariana Grande fanilor după ce aceștia s-au arătat îngrijorați de înfățișarea sa: Sănătos poate arăta diferit

related posts

Modifică setările cookies