Ariana Grande, val de reacții în online, după ce s-a aflat că se iubește cu un bărbat însurat. Primele detalii


Ariana Grande și Dalton Gomez divorțează după doar doi ani de mariaj. Recent s-a aflat că Ariana este într-o nouă relație, nu cu oricine, ci cu un bărbat căsătorit.


Ariana Grande l-a înlocuit deja pe fostul soț?

Vestea că Ariana Grande și Dalton Gomez și-au spus adio după doar doi ani de mariaj a luat pe toată lumea prin surprindere. Acum, noi zvonuri au început să circule în presa tabloidă, se pare că artista iubește din nou, având deja o relație, nu cu oricine, cu un bărbat căsătorit.

Din primele informații, Ariana Grande se întâlnește cu colegul ei din Wicked, Ethan Slater, fanii fiind un pic nedumeriți, având în vedere faptul că actorul de pe Broadway e căsătorit și a devenit tată pentru prima dată la începutul acestui an.

Artista și Dalton Gomez, broker imobiliar, s-au despărțit recent, iar pentru Ariana se pare că viața merge deja înainte și nu a stat să sufere prea mult după fostul partener.

TMZ susține că Grande și Slater, în vârstă de 31 de ani, s-au întâlnit ocazional și că mariajul lui Grande s-a încheiat de fapt în ianuarie, deși nu au fost depuse actele de divorț.

Cu toate acestea, faptul că Ethan Slater este un om însurat i-a făcut pe fani să pună la îndoială legăturile sale cu Ariana Grande. Celebru actor s-a căsătorit cu iubita sa din liceu, Lilly Jay, în noiembrie 2018. 

În ianuarie, el a dezvăluit că a devenit tată, iar mai târziu, în mai, a scris o postare în care îi ura lui Jay o Zi a Mamei fericită din partea lui și a fiului lor.TMZ susține că Jay și Slater s-au despărțit înainte de a începe presupusa lui idilă cu Grande, dar nici el și nici artista nu au lămurit încă zvonurile.

Ruptura dintre Grande și soțul ei s-ar fi produs după ce aceasta s-a mutat temporal în Marea Britanie, acolo unde au loc filmările pentru filmul în care vedeta joacă, a dezvăluit o sursă pentru People.

„Ea a fost fericită în Los Angeles timp de câțiva ani. A vrut să-și facă o viață acolo cu Dalton”, a declarat sursa. „El este super concentrat pe cariera lui și are nevoie să trăiască în Los Angeles. A fost cu siguranță o problemă pentru ei. Cariera lui Dalton este solicitantă și nu poate pleca des din Los Angeles. Așa că, atunci când [Grande] a început să filmeze Wicked în Anglia, au avut parte de o căsnicie la distanță.”

Sursă foto: Instagram/ Gettyimages

  • Ariana Grande, val de reacții în online, după ce s-a aflat că se iubește cu un bărbat însurat. Primele detalii

related posts

Modifică setările cookies