Două divorțuri soc în showbizul internațional: Sofia Vergara și Ariana Grande se despart de soții lor


Divorțurile se țin lanț la Hollywood! Unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz se destramă: după șapte ani de casncie, Sofia Vergara și Joe Manganiello se despart. Nu-i merge mai bine nici Arianei Grande, care s-a separat de soțul sau, Dalton Gomez, după numai 2 ani de la căsătorie.


Potrivit Daily Mail, Vergara și Manganiello s-ar fi despărțit din cauza personalităților și intereselor diferite.

„Am luat decizia dificilă de a divorța. Ca doi oameni care se iubesc și au grijă unul de altul foarte mult, cerem politicos să ne respectați intimitatea în acest moment, în timp ce navigăm în această nouă fază a vieții noastre”, au spus cei doi într-un comunicat comun.

Cei doi s-au căsătorit în Florida în 2015 și nu au copii împreună. Surse apropiate cuplului au spus că s-au separat din cauza „atitudinilor lor diferite”: „Joe este un copil mare, îi place să joace Dungeons & Dragons, îi plac luptele, este înnebunit după jocuri video, filme cu supereroi, benzi desenate, îi place să meargă la concerte, e un mare fan NFL. Îi place distracția, vrea să fie în oraș și să petreacă."

Apropiații cuplului spun că Sofia ar fi fix opusul, căutând lucrurile mai “rafinate” în viață. În plus, aparent i s-ar fi “urcat la cap” faptul că i se spune mereu că e una dintre cele mai sexy femei din lume.

“Sofia este complet opusul. Sigur că îi place să se distreze și să iasă în oraș, dar este mai preocupată de lucrurile mai frumoase din viață, de călătorii, de cine luxoase, de a fi o celebritate și de tot ceea ce vine la pachet. Toată viața i s-a spus că este super sexy și frumoasă. Chiar i-a s-a urcat la cap. Ea are, de asemenea, un temperament vulcanic și se supără foarte ușor din cauza lucrurilor stupide”.

În schimb, Ariana Grande și Dalton Gomez pare că nu au “supraviețuit” perioadei “post Covid”, potrivit apropiaților. În timpul pandemiei erau nedespărțiți și părea că se înțeleg perfect, însă după ce viața și-a reluat cursul cei doi nu au mai reușit să facă lucrurile să meargă în relația lor. Ariana și Dalton s-au despărțit din ianuarie, dar ulterior au încercat să își repare, fără succes, relația.

  • Două divorțuri soc în showbizul internațional: Sofia Vergara și Ariana Grande se despart de soții lor

related posts

Modifică setările cookies