VIDEO Sofia Vergara a părăsit studioul America's Got Talent, după o remarcă nepotrivită a lui Howie Mandel


Sofia Vergara este unul dintre jurații sezonului 18 America's Got Talent. Actrița de origine columbiană a oferit un moment neașteptat în cadrul preselecțiilor de săptămâna aceasta, când a părăsit studioul.


Sofia Vergara a fost supusă unui test cu detectorul de minciuni, în ediția de miercuri seară a sezonului 18 America's Got Talent. Ideea a fost a lui Simon Cowell, creatorul francizei Got Talent, și a avut ca scop pigmentarea show-ului.

Actrița de 51 de ani a fost pusă în situația de a răspunde cât mai sincer la câteva întrebări ale colegilor din juriu, însă cea a colegului Howie Mandel a scos-o din pepeni.

Vezi pe cineva din publicul din această seară care te interesează?”, a întrebat Mandel, cu trimitere directă la faptul că Vergara e o femeie singură la 51 de ani.

Jurata a făcut ochi mari și a rămas șocată de aluzia lui Howie. „Până aici! Am plecat”, a spus actrița, părăsind scena.

Vezi VIDEO mai jos!

Sofia Vergara s-a despărțit de soțul ei, actorul Joe Manganiello, în luna iulie a acestui an. Cei doi fuseseră căsătoriți vreme de 7 ani. 

Întrebarea lui Mandel i-a înfuriat și pe fanii acestuia, care nu au uitat cum a umilit-o pe colega sa la scurt timp după divorț. Atunci a spus, tot la America's Got Talent, că „Sofia a revenit pe piață”.

 

Actrița a mai fost căsătorită o dată, în perioada 1991-1993, cu iubitul ei din liceu, Joe Gonzalez. Împreună au un băiat.

Fotografii: Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:  

  • VIDEO Sofia Vergara a părăsit studioul America s Got Talent, după o remarcă nepotrivită a lui Howie Mandel

related posts

Modifică setările cookies