Joe Manganiello, prima apariție oficială alături de femeia cu care a înlocuit-o pe Sofia Vergara


La numai 5 luni de la despărțirea de Sofia Vergara, Joe Manganiello a avut prima apariție oficială pe covorul roșu alături de noua sa iubită, Caitlin O'Connor.
Primele zvonuri că ar fi împreună au apărut imediat după divorțul de Vergara, la nici două luni. Cu 16 ani mai tânără decât Sofia Vergara și cu 13 decât Manganiello, Caitlin O’Connor este și ea de profesie tot actriță. 

Îmbrăcată într-o rochie verde smarlad, decoltată și cu șliț adânc, Caitlin radiază la brațul noului ei iubit celebru. Cei doi au venit împreună la un eveniment caritabil în New York.


Deși formau unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, Sofia Vergara și Joe Manganiello și-au anunțat divorțul în vara, spre surprinderea fanilor.

„Am luat decizia dificilă de a divorța. Ca doi oameni care se iubesc și au grijă unul de altul foarte mult, cerem politicos să ne respectați intimitatea în acest moment, în timp ce navigăm în această nouă fază a vieții noastre”, au spus cei doi într-un comunicat comun.

Cei doi s-au căsătorit în Florida în 2015 și nu au copii împreună. Surse apropiate cuplului au spus că s-au separat din cauza „atitudinilor lor diferite”: „Joe este un copil mare, îi place să joace Dungeons & Dragons, îi plac luptele, este înnebunit după jocuri video, filme cu supereroi, benzi desenate, îi place să meargă la concerte, e un mare fan NFL. Îi place distracția, vrea să fie în oraș și să petreacă."Apropiații cuplului spun că Sofia ar fi fix opusul, căutând lucrurile mai “rafinate” în viață. În plus, aparent i s-ar fi “urcat la cap” faptul că i se spune mereu că e una dintre cele mai sexy femei din lume.

“Sofia este complet opusul. Sigur că îi place să se distreze și să iasă în oraș, dar este mai preocupată de lucrurile mai frumoase din viață, de călătorii, de cine luxoase, de a fi o celebritate și de tot ceea ce vine la pachet. Toată viața i s-a spus că este super sexy și frumoasă. Chiar i-a s-a urcat la cap. Ea are, de asemenea, un temperament vulcanic și se supără foarte ușor din cauza lucrurilor stupide”.

  • Joe Manganiello, prima apariție oficială alături de femeia cu care a înlocuit-o pe Sofia Vergara

related posts

Modifică setările cookies