”Avionul a căzut în gol” Mesajul îngrijorător postat de Emily Burghelea în mediul online, la plecarea din vacanță


Emily Burghelea a întâmpinat probleme la plecare din vacanță. Blondina a postat un mesaj îngrijorător pe Instagram.


Emily Burghelea și familia ei au petrecut câteva zile de vis într-o destinație de lux. Aceștia și-au petrecut vacanța în Maldive. Dacă totul a fost frumos până în ultima zi, iar incidentele au stat departe de ei, ei bine, pe picior de plecare, lucrurile au luat o turnură neașteptată, sea plane-ul care trebuia să-i ducă la aeroport a căzut în gol de trei ori, din cauza unei furtuni.

„Am ajuns cu bine! Am trecut printr-o furtună GROAZNICĂ, avionul a căzut în gol de 3 ori dar mulțumim lui Dumnezeu suntem bine.”, a scris Emily Burghelea, pe pagina personală de Instagram.

Problemele, însă, nu s-au oprit aici, ajunși în aeroport, cei de la îmbarcare le-a dat vestea proastă că porțile deja s-au închis, căci au întârziat, astfel au fost nevoiți să schimbe zborul. Emily s-a simțit neîndreptățită, mai ales că sea plane-ul cu care au venit era trimis din aeroport pentru a-i aduce la timp.

Nu este prima dată când vedeta și soțul ei trec prin astfel de situații, este bine cunoscut faptul că vacanțele lor sunt adevărate peripeții, de care își vor aminti cu drag.

Deși toată lumea credea că aceștia vor zbura direct spre România, ei bine, Emily au anunțat că vor merge într-o altă destinație de vacanță, de această dată în Europa.

Sursă foto: Instagram

  • ”Avionul a căzut în gol” Mesajul îngrijorător postat de Emily Burghelea în mediul online, la plecarea din vacanță

related posts

Modifică setările cookies