Bia Khalifa a izbucnit în lacrimi pe rețelele de socializare. Ce s-a întâmplat


Bia Khalifa a surprins pe toată, după ce a apărut pe rețelele de socializare cu ochii plini de lacrimi. Vedeta a explicat de ce a ajuns în asemenea stadiu și ce se întâmplă în aceste clipe cu viața ei.


Bia Khalifa trece prin clipe extrem de dificile în aceste momente, după ce fratele ei a fost arestat! Tânărul se află în spatele gratiilor de câteva săptămâni, fiind acuzat de trafic de droguri de mare risc. Despre acest subiect, blondina a vorbit în nenumărate rânduri, susținând că s-a ajuns în acest punct din cauza sistemului de învățământ din România.

„Da, e arestat, dar nu ar trebui să intereseze pe nimeni, ar trebui să vă intereseze doar de mine, nu de frate-miu. Dacă ar fi mai diferit sistemul de învățământ din România, probabil nu ar fi fost unde e acum.

O să iasă pentru că nu e cum sunt toți în țara asta, se dau în gât unii pe alții, n-au scrupule, frate-miu nu e genul de persoană. Dacă a făcut ceva, merge și își asumă, așa cum îmi fac și eu, îmi duc singură crucea'', a mărturisit Bia Khalifa în trecut.

Acum, tânăra a surprins pe toată lumea după ce s-a fotografiat plângând. Fanii au fost curioși să afle de ce a izbucnit în lacrimi, iar Bia le-a răspuns imediat: „Am visat că îl îmbrățișam pe fratele meu”.

Sursă foto: Bia Khalifa/Instagram

  • Bia Khalifa a izbucnit în lacrimi pe rețelele de socializare. Ce s-a întâmplat

related posts

Modifică setările cookies