Bia Khalifa și Bogdan Mocanu, gesturi tandre în fața fanilor! Cum s-au afișat cei doi


Fosta concurentă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” s-a afișat de curând cu Bogdan Mocanu, iar gesturile lor tandre i-au convins pe fani că cei doi sunt mai mult decât prieteni.


Povestea de dragoste dintre Bia Khalifa și Fulgy, fiul Clejanilor, s-a încheiat în urmă cu mai multe săptămâni, iar după certurile care au avut loc între cei doi se înțelege clar că nu mai există cale de împăcare. Blondina, în schimb, nu a stat pe loc și s-a afișat cu Bogdan Mocanu, unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbiz-ul românesc. 

Cei doi s-au filmat împreună, iar fanii sunt de părere că între cei doi nu există doar o simplă relație de prietenie. (Vezi în galeria de mai jos cum s-au afișat cei doi).

Bia Khalifa, prima reacție după ce a fost dată în judecată de o companie de telefonie

Fosta iubită a lui Fulgy a fost acuzată de o firmă de telefonie și internet pentru faptul că nu și-ar fi plătit facturile timp de un an, suma totală ajungând la 10.000 de lei.

„S-a făcut o greșeală, nu mă interesează de aia 10.000 de lei cât au fost de acolo, eu de banii ăștia mănânc în oraș când vreau să ies cu soramea și să celebrăm orice. Nu trebuie să fie zi de naștere să celebrăm ceva. Cum să nu plătesc eu o factură de 39,90 de lei pe lună? Nici dușmanii mei nu o cred. S-a produs o eroare, a trebuit să dau o grămadă de telefoane, a trebuit să vorbesc cu un superior deoarece toți angajații au fost niște incompetenți, atât de incompetenți încât au făcut și o greșeală legată de situația mea”, a spus Bia Khalifa pentru Spynews.ro.

Sursă foto: Arhivă

  • Bia Khalifa și Bogdan Mocanu, gesturi tandre în fața fanilor! Cum s-au afișat cei doi

related posts

Modifică setările cookies