Bia Khalifa, acuzații grave la adresa lui Fulgy!


Bia Khalifa și Fulgy au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul românesc, aceștia punând punct relației de iubire în urmă cu doar câteva săptămâni. Imediat după despărțire, blondina a ieșit în spațiul public cu mai multe acuzații grave, a cerut ordin de protecție împotriva fostului iubit, iar acum acuză că fiul Clejanilor o privează de bunuri. 

Tag-uri: #bia khalifa #Fulgy

Bia Khalifa se află din nou în atenția presei tabloide din cauza noilor declarații pe care le-a făcut în spațiul public. Aceasta îl acuză pe Fulgy, fostul ei iubit, de mai multe acțiuni deloc morale, printre care abuz fizic, verbal și privare de bunuri. 

În cel mai recent interviu oferit jurnaliștilor, Bia Khalifa a susținut vehement că își dorește să plece într-o vacanță, însă toate rochiile ei sunt la Fulgy. Nervoasă din cauza situației create, blondina a făcut haz de necaz și a spus că fiul Clejanilor nu își dorește să îi înapoieze lucrurile deoarece le folosește. 

Eu stau liniștită, nu trebuie să stau să dau o declarație de 30 de rânduri. Cred că faptele vor vorbi de la sine. Aș vrea să plec în vacanță, dar toate rochile mele sunt la Fulgy, cred că le folosește. Cred că încă nu mi le dă că nu i-au ajuns pantofii, că și-or fi comandat pantofi. Ce să zic despre acest subiect? O să vedem. Până acum sunt doar bârfe și doar chestii pe internet ce nu sunt adevărate, unele sunt, el își susține partea, eu suțin ce e adevărat și am probat”, a spus ea pentru SpyNews.

Mai mult decât atât, fosta concurentă „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a dezvăluit că i-a cumpărat mai multe haine lui Fulgy și că are dovezi cu privire la acest subiect.

”Am bonurile fiscale ale hainelor mele pe care le și poartă, pe lângă faptul că nu mi le dă. Dacă el a spus despre mine că sunt o c%$#ă, atunci el trebuie să o întâlnească pe karma”, a mai zis Bia Khalifa. 

Sursă foto: Bia Khalifa/Instagram

  • Bia Khalifa, acuzații grave la adresa lui Fulgy!

related posts

Modifică setările cookies