Bia Khalifa, primele declarații după ce s-a spus că a fost dată în judecată pentru neplata facturilor


Bia Khalifa este una dintre cele mai controversate persoane publice, aceasta fiind de multe ori implicată în conflicte de proporții. Zilele trecute, în presa tabloidă a apărut o știre conform căreia blondina ar fi fost dată în judecată din cauza unor facturi neplătite, la o companie de telefonie mobilă.


După ce informația a făcut înconjurul presei, Bia Khalifa a ieșit public cu o primă reacție. Se pare că blondina nu a avut niciodată un abonament la acea companie, susținând că, cel mai probabil, a fost vorba de o eroare. 

„Eu folosesc o altă companie de telefonie de ani de zile, sunt la zi cu toate plățile. V-am trimis și dovadă cum am sunat la firma care m-ar fi dat în judecată și am introdus CNP-ul pentru a vedea dacă am vreun contract pe numele meu, nu există nicio persoană înregistrată cu CNP-ul meu, probabil este o eroare. Altceva nu am ce să zic”, a spus ea pentru SpyNews. 

Mai mult decât atât, blondina a menționat că a încercat de două ori să introducă CNP-ul pentru a fi sigură că nu este vorba despre ea. Astfel, Bia a ajuns la concluzia că ar putea fi vorba și despre o confuzie de nume:

”Eu nu am avut contract la această firmă din viața mea. De când sunt în România eu folosesc o altă firmă de telefonie, nu aceasta. Cu siguranță e o confunzie de nume, căci dacă era vorba despre mine mă găseam cu CNP-ul, l-am introdus chiar de două ori, nu am primit nicio citație acasă”, a mai zis ea.

Sursă foto: Bia Khalifa/Instagram

  • Bia Khalifa, primele declarații după ce s-a spus că a fost dată în judecată pentru neplata facturilor

related posts

Modifică setările cookies