Bogdan Mocanu a fost oprit de poliție și testat cu aparatul de depistare a drogurilor. Ce au arătat rezultatele


Bogdan Mocanu a fost oprit de polițiști în trafic și testat cu aparatul de depistare a drogurilor. Acesta a făcut o serie de postări în care a povestit întreaga experiență cu oamenii legii și a arătat inclusiv rezultatul DrugTest.


În ultima perioadă, tot mai multe persoane publice au fost oprite în trafic de polițiști și testate cu aparatul de depistare a drogurilor din organism. În această situație s-au aflat și Dorian Popa, care a fost depistat pozitiv la cannabis, Bogdan de la Ploiești, Bianca Drăgușanu și Bogdan Mocanu.

Ultimul dintre aceștia a povestit pe Instagram întreaga experiență cu autoritățile. Inițial a făcut un InstaStory în care a spus: „M-au luat polițiștii”, urmat de alte postări în care explică cum a fost testat cu DrugTest-ul, dar și care au fost rezultatele.

„Pentru cei care ați apucat să vă bucurați...(n.r. testul era negativ la toate substanțele). Să fie de capu` vostru”, a transmis Bogdan Mocanu, pe pagina lui de Instagram.

În urma controalelor, Bogdan a postat și o fotografie cu rezultatele testului. Acesta nu a consumat nicio substanță interzisă și era perfect lucid în momentul în care a fost oprit de polițiști.

Sursă foto: Facebook

 

  • Bogdan Mocanu a fost oprit de poliție și testat cu aparatul de depistare a drogurilor. Ce au arătat rezultatele

related posts

Modifică setările cookies